2777
2789
عنوان

چرا ما همش از واژه های عربی استفاده میکنیم⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 103 پست
آخه من یک جای خوندم زبان قبل فارسی اوستای بود و... بازم اطلاعاتم تو این زمینه کم هست ولی در جواب این ...

خب من فکر میکنم هر زبانی از گذشته تا الان تغییر کرده 

فارسی باستان هم به این شکل نبوده 

تقریبا میشه گفت تو همه زبان ها هم ترکیبی از زبان های دیگه هست

ولی زبان ایرانی از همون قدیم مخصوص خودش بوده و طی اتفاقاتی با زبان عربی ترکیب شده

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین الان نگفتی ازشون متنفرم؟بعدش کی گفته خادمشون باشیم؟با توهین چیزی درست نمیشه

اعراب کشورهای دیگه با شما یک قومیت هستن!تاسف 

من از عربا متنفرم به شما توهین شد !!حکایت شما شده حکایت جمهوری اسلامی؟؟چیزی که دوست دارن به زور میخوان به خورد ملت بدن !!

من چیزی نگفتم و توهینی نکردم!!!!

2805
قربونتون برم اهمیت ندید همسر منم کورد هستن تجربه مشابه شمارو دارن که بعضاً باهاشون بد برخورد شده صرف ...

اهمیت نمیدم ولی واقعا برام عجیبه چرا اینقدر بعضیا از ما نفرت دارن درحالی که ما خیلی مهمون نواز خوبیم 

تو عید نوروز شهرمون اینقدر شلوغ میشه که واسه ما جا نیس  برا اینکه مسافرا اذیت نشن ترافیک نشه از خونه هامون بیرون نمیریم که به مسافرا خوش بگذره ولی ما بریم شهرشون مثل سگ باهاشون رفتار میکنن 🥲

اعراب کشورهای دیگه با شما یک قومیت هستن!تاسف من از عربا متنفرم به شما توهین شد !!حکایت شما شده حکایت ...

نه نیستن

ولی تو که دم از فرهنگ پارسی میزنی

قشنگ داری مغلطه میکنی و نمیپذیری توهین کردی

نه نیستنولی تو که دم از فرهنگ پارسی میزنیقشنگ داری مغلطه میکنی و نمیپذیری توهین کردی

وای خدایا 😅نه عزیزم شما سنگ اونا رو زدی به سینه که توهین رو به خودت گرفتی 

ما بد شما خوب لطفا ریپلای نکن🙏

اعراب کشورهای دیگه با شما یک قومیت هستن!تاسف من از عربا متنفرم به شما توهین شد !!حکایت شما شده حکایت ...

عزیزم من همسایه و هم کلاسی عرب دبستان و راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه زیاد داستم خیلی مردم با معرفت و مهربون و خونگرم هستن جنوب کشورمون عرب زیاد داریم ممکنه دلشون بشکنه به عربای هم وطنمون حداقل احترام بزاریم گلم

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
هر چی اسمشو خواستی بزار ،من نژاد پرست نیستم فقط از اعراب بیزارم نه کل دنیا!...

عزیزم برا عربای هم وطنمون لطفا احترام قائل باشیم

مردم جنوب مخصوصا خوزستان تو هشت سال جنگ تحمیلی خیلی شهید دادن درسته وظیفشونه و هم وطنمون هستن پس ما هم وظیفمونه هم به همه ی هم وطنامون احترام بزاریم گلم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم من همسایه و هم کلاسی عرب دبستان و راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه زیاد داستم خیلی مردم با معرفت ...

فدات مهربون🥲🤍

بعضیا واقعا از ما بدشون میاد ولی تا الان دلیلش نفهمیدیم نمیدونم اینهمه نفرت برا چیه امیدوارم این کدورت حل شه چون مهمون داریم زیر یه آسمون تو یه کشور زندگی میکنیم

2810