2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 99 پست
بخدا از تو مجازی نمیشه شناخت من واقعا خشک نیستم و همه میدونن که من شوخم و در مورد مهربونی خیلیا بهم ...

نمیدونم دیگه:((

امیدوارم قسمتت بشه اونم جای خوبش💙

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
عععع ماهم چند وقت پیش داشتیم بحث میکردیم سر این موضوع که اولین چیزی ک بقیه رو جذب میکنه لبخند زیباست ...

چرا یادم نمیاد😢😂

تو چه تاپیکی بودیم

خیلی وقته نی نی سایت نیومدم

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخ ؟! میگم طناب انداختم ندید😕😂آموزش بدید با نخ نازک چکار کنم😄

خب سمت ادم کور رفتی طنابو ندیده شما به این جذابی نخ هم بتظرم نیاز نداری فقط طرف نگات کنه جذبت میشه فقط ادمشو پیدا کن بش نکاه کن و تمام،اونی که طنابو ندیده بهتر که ندیده 😁

کاربر آقا هستم
دیگه دوره ناز خریدن و منت کشیدن و چن بار خواستگاری کردن گذشته الان اوضاع فرق کرده

البته شاید من هشت سال پیش ازدواج کردم و تو مجردیام اصلا باکسی یه بار پیشنهاد میداد اوکی نمی‌شدم اصلا ضایع بود برام کلا با  یه نفر دوست شدم که اونم فکر کنم بالای ده دفعه اصرار کرد که قبول کردم اونم بدبخت چقدر التماسم کرد حالا خیلی هم ازش خوشم میومد ها نمی‌دونم چه مرضی داشتم😂😂😂😂

2805
اتفاقا همینا تهش زندگی خوبی دارنچون بلدن چطور رفتار کنن تو دستشون اومده

نه بابا ما نمونش تو فامیلمون داریم هنوزم دوست پسر میگیره اصلا هم شوهرش دوست نداره نمیتونه ترک کنه عادت کرده 

البته شاید من هشت سال پیش ازدواج کردم و تو مجردیام اصلا باکسی یه بار پیشنهاد میداد اوکی نمی‌شدم اصلا ...

درسته ، حرفت درست 

ولی یه پسر جواب منفی بشنوه می‌ره سراغ دختر دیگه ای 

مرد 

درسته ، حرفت درست ولی یه پسر جواب منفی بشنوه می‌ره سراغ دختر دیگه ای

اره خب الان آنقدر دخترا راحت قبول میکنن که مردا نیازی نیست وقت بذارن مخ بزنن چه بسا دخترا خودشون بیان پیشنهاد بدن اره الان واقعا همه چیز تغییر کرده