2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 99 پست
بخدا من با آقایون یا پسرا ارتباط دارم چون موقعیت شغلیم ایجاب میکنه و واقعا خانومانه برخورد میکنم نه ...

خب ببین اسی

ناراحت نشو ها آدمارو نمیشه تو مجازی و دوتا چت شناخت ولی از تاپیکت این وایبو گرفتم که یه نمه خشکی و شوخی نمیکنی

در کنار چیزایی که گفتم خنده رو و مهربون باش 

خنده رو بودن و خانم بودن به تنهایی باعث جذب پسرا میشه

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم تو جذاب لهنتی هستی تو خوشگلی که میان سمتت و رد می‌کنی من اونایی که صد تا رو همزمان هندل میک ...

قربونت برم 🥹😂

ولی چطور میشه همزمان با چند نفر بود 

منم رد میکنم چون یکی مث شیر بالا سرمه نمیذاره نفس بکشم 😂

جدیدن میگه چرا آب خوردی بهم اطلاع ندادی😂با وجود همچین ادمی بخام جز جواب رد به کسی بدم شهیدم 

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
2805
جواب رد می‌شنوم و بخودم زحمت نمی‌دم از دیوار که عمرا بتونم برم‌ بالا چررا الکی تلاش کنم

اکثر زنای خیلی خوشگل بری ببینی یه شوهر درب و داغون دارن دخترا خیلی پیچیده ن بعدش هم دخترای متین و خوشگل دنبال آدم حسابین نه ظاهر وپول بعدش هم تمام دخترا از پسرای عاشق خوششون میاد نه اینکه یه بار بیاد یه پیشنهاد بده بره قطعابیشتر دخترا بار اول اصلا قبول نمیکنن یجورایی بد میدونن باید هی بری ناز بکشی تا قبول کنن

خب ببین اسیناراحت نشو ها آدمارو نمیشه تو مجازی و دوتا چت شناخت ولی از تاپیکت این وایبو گرفتم که یه ن ...

بخدا از تو مجازی نمیشه شناخت 

من واقعا خشک نیستم و همه میدونن که من شوخم 

و در مورد مهربونی خیلیا بهم میگن انقد مهربون نباش 

خب من دیگ واقعا باید چیکار کنم؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
قربونت برم 🥹😂ولی چطور میشه همزمان با چند نفر بود منم رد میکنم چون یکی مث شیر بالا سرمه نمیذاره نفس ...

جذابی که حواسش بهت هست دیگه وگرنه بیخیال بود ولی یه عده هستن همزمان چند نفر دارن خیلی بدم میاد از این مدل دخترا وپسرا

خب ببین اسیناراحت نشو ها آدمارو نمیشه تو مجازی و دوتا چت شناخت ولی از تاپیکت این وایبو گرفتم که یه ن ...

عععع ماهم چند وقت پیش داشتیم بحث میکردیم سر این موضوع 

که اولین چیزی ک بقیه رو جذب میکنه لبخند زیباست

کلا وقتی یکی خوش رو و خوش اخلاق باشه جذاب بنظر میرسه 

بعدشم چشمای طرف مقابله

اسی یکم اخلاق نداره😬😬😬😬

اکثر زنای خیلی خوشگل بری ببینی یه شوهر درب و داغون دارن دخترا خیلی پیچیده ن بعدش هم دخترای متین و خو ...

دیگه دوره ناز خریدن و 

منت کشیدن و 

چن بار خواستگاری کردن گذشته 

الان اوضاع فرق کرده 

مرد 

بخدا از تو مجازی نمیشه شناخت من واقعا خشک نیستم و همه میدونن که من شوخم و در مورد مهربونی خیلیا بهم ...

کلا ازدواج کم شده چون روابط ازاد زیاده و پسرا کمتر تمایل به ازدواج دارن و بدونن دختره هدفش ازدواجه قیدشو میزنن ،متاسفانه اینجوری شده جامعه

کاربر آقا هستم
جذابی که حواسش بهت هست دیگه وگرنه بیخیال بود ولی یه عده هستن همزمان چند نفر دارن خیلی بدم میاد از ای ...

اتفاقا همینا تهش زندگی خوبی دارن

چون بلدن چطور رفتار کنن تو دستشون اومده

عععع ماهم چند وقت پیش داشتیم بحث میکردیم سر این موضوع که اولین چیزی ک بقیه رو جذب میکنه لبخند زیباست ...

😐😐😐😐

نمیدونم چی بگم ک با دو چت متوجه اخلاق نداشتن من شدی 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
2810