2777
2789
عنوان

خانم ها کمک پدرشوهرم اینیستاگرام بهم پیام زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 76 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن اینجوری میری خونت اونا میفهمن که توام شناختیشون

بچه هات دوست دارن شمارو ببینن ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
2805
به نظرت بچه هامم یه مدت نبینم بهتره

من جات بودم این کارو میکردم

حالا باز خودت میدونی عزیزم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اتفاقا می‌خوام اینجوری بکنم تا به خودشون بیان کم از بچه هام مقابل من استفاده کنن

کار خوبی میکنی

امیدوارم سرنوشتت به بهترین شکل ممکن رقم بخوره برات

کار خوبی میکنیامیدوارم سرنوشتت به بهترین شکل ممکن رقم بخوره برات

فداتشم میدونی پدرشوهرم بعد تهدیدش بهم زنگ زد الکی گفت داشتم به پسرت زنگ میزدم اشتباهی به تو زنگ زدم شماره پسرت دست توسعه منم با عصبانیت گفتم نه دست خودشه بعد دید عصبیم قطع کرد فهمیدم میخواد یه چیزی بگه نتونست بعد دید از من صدا درنمیاد این کلیپ بهم فرستاد امشب

فداتشم میدونی پدرشوهرم بعد تهدیدش بهم زنگ زد الکی گفت داشتم به پسرت زنگ میزدم اشتباهی به تو زنگ زدم ...

پدر شوهرت چه خودشو انداخته وسط

مادر شوهرت چی ؟

هردوشون گوش شوهرمو پر میکنن

ای بابا

میشه بپرسم دعوای اصلیتون سر چی بود که قهر کردین ؟

ای بابامیشه بپرسم دعوای اصلیتون سر چی بود که قهر کردین ؟

اره عزیزم سر برادر مفت خورم که چشم انداخت به دختر برادر شوهرم بعد شوهرم کارش و پولش با برادرشوهرمه میونشون بهم خورد بعد ۲ سال ما رفتم مسافرت برادر شوهرم با زنش اومد اونجا سر لباس پوشیدن بین ما دعوا انداختن و خانواده منم قاطی ماجرا شد و فش و فش کاری بعدم من قهر کردم رفتم بعد ۴۰ روز برگشتم که ۲ سال پدرمو درآوردن بعد الآنم اینجوری

اره عزیزم سر برادر مفت خورم که چشم انداخت به دختر برادر شوهرم بعد شوهرم کارش و پولش با برادرشوهرمه م ...

عجب !

این زندگی دیگه زندگی نمیشه

حرمتا شکسته شده

2810