2777
2789
عنوان

خانم ها کمک پدرشوهرم اینیستاگرام بهم پیام زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 76 پست

چه معنی میده بهش تولدشو تبریک بگی ؟

هر چی بیشتر سگ محل کنی بیشتر میوفتن دنبالت

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
میگه حق و حقیقت رو میدم ولی این وسط پدرشوهرم مال نمی‌ده میگه بیا نصف مهریتو بدیم با حق دیدن بچه ها م ...

خواهر من همسرش خيانت كرد خواهرم جدا شد هيچي ام نگرفت ازش خودش كار كرد بچشم هراز گاهي مييينه بهترين زندگي رو ميكنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه حق و حقیقت رو میدم ولی این وسط پدرشوهرم مال نمی‌ده میگه بیا نصف مهریتو بدیم با حق دیدن بچه ها م ...

آره تو رو خدا اصلا قبول نکن و سعی کن هم حق و حقوقت رو بگیری و هم باهاش توافق کنی بچه ها رو ببری پیش خودت 

ببخش میپرسم بچه هات پسرن یا دختر و چند سالشونه؟

يه چي بگم ببخشيدا ولي شما خيلي خودت خورد كردي اخه اين اقا همين ميخواسته كه شما با التماس برگردي بچه ...

نه دیگه اینا میگن برو شکایت کن منم شکایت کنم حق و حقوق بهم نمی‌رسه وکیل میگه صبر کن اونا بیان جلو مجبور بشن حق و حقیقت رو کامل بدن یا برت کردونن

2805
آره تو رو خدا اصلا قبول نکن و سعی کن هم حق و حقوقت رو بگیری و هم باهاش توافق کنی بچه ها رو ببری پیش ...

بچه هارو خواستم شوهرم میگه بچه هارو نمی‌دم منم گفتم نمیدی منم امضا نمی‌دم برا طلاق هرچقدرم طول بکشه امضا بی امضا رفتن نشستن سر اشون بچه هام پسرم ۸ سالشه دخترم ۵ سالسه

نه دیگه اینا میگن برو شکایت کن منم شکایت کنم حق و حقوق بهم نمی‌رسه وکیل میگه صبر کن اونا بیان جلو مج ...

ولي بهت ميرسه ها من شنيدم كه فرقي نداره كي شكايت كنه همه چي بهت تعلق ميگيره 

اره اتفاقا ریش سفیدامون هم میگن محل نده بهشون خودشون بیوفتن دنبالت

ازت خواهش میکنم سگ محل کن

خودتو کوچیک نکن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
بچه هارو خواستم شوهرم میگه بچه هارو نمی‌دم منم گفتم نمیدی منم امضا نمی‌دم برا طلاق هرچقدرم طول بکشه ...

دخترت رو با رای مقام قضایی تا ۷ سال بیار پیش خودت 

بعد ۹ سالگی هم خودش میتونه تصمیم بگیره پیش کدومتون بمونه

ولی مهریه ات رو بگیر تا با پولش زندگیت بچرخه

عزیزم تو میتونی درخواست اجرت المثل و نفقه و مهریه بدی ولی درخواست طلاق نده و بگو من اصلا طلاق نمیخوام 

اونا از تصنیف اموال میترسن و اونموقع تو میتونی بگی به شرطی میام و خودم درخواست طلاق میدم تا نصف اموالت بهم نرسه که بطور محضری و قانونی حضانت بچه هام رو بدی بهم

2810