2777
2789
عنوان

به دخترم اینجوری میگن عصبی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 78 پست

به همسرت بگو محترمانه و قاطع بهشون بگه اینو نگن

بچه جاری سابقم سبزه تیره بود بعد پدر بچه هام گاهی بهش به شوخی می‌گفت علیرضا جزغاله عمو

مامانش بهش یاد داده بود با خنده بگه من سبزه بانمکم عمو سیاه ندیدی 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به همسرت بگو محترمانه و قاطع بهشون بگه اینو نگنبچه جاری سابقم سبزه تیره بود بعد پدر بچه هام گاهی بهش ...

چرا یه بچه باید درگیر این چیزا بشه آخه اصلا درک نمیکنم رفتار آدما رو دخترم خیلی قیافه نازی داره از بقیه بچه های فامیل خوشگلتر واقعا،ولی برای من سلامت روح و جسمش از همه چیز مهمتر

سلام.عزیزم انقدر عصبی شدم که نخوندم کامل پیام هاتونو. ولی این دقیقا تحربه منه..منم بچه بودم با همین بهانه ها مستقیم و غیر مستقیم بهم اهانت کردن فامیل و کسی هم بهشون تذکر نداد..و هنوز که هنوزه اثرات روحیش روم هست با اینکه بعد بلوغ هم رنگ پوستم شفاف تر شد همه کلا عوض شدم..من بودم میگرفتم می‌زدمشون به بچم توهین کنن😐😂ولی جدا از شوخی اگر میبینی خودشون درک و فهم ندارن و با تذکر هم خوب نمیشن به همسرتون بگو.در کنارش، به خاطر تجربه خودم میگم، همیشه پشت دخترت در بیا گناه داره، مادر من مظلوم بود بلد نبود اما شما در بیا.و تو خونه و بین خودتونم دائم ازش تعریف کن.هم از ظاهرش هم از باطنش..انقدر تعریف کن که بره تو ذهنش.

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
2805
مادرشوهرمم میگه یه بار گفتم بدش اومد و دوباره با شدت بیشتر تکرار کرد من نمیرم دیگه خونشون به خاطر خی ...

دوباره تکرار کرد دوباره محکم تر باهاش رفتار کن و بهش بگو . کسی که به تو و نوه خودش احترام نمیزاره چه لزومی دازه تو مراعاتشو بکنی عزیزم ؟ خیلی واضح بلند بگو خوشم نمیاد اینو تکرار نکنید

دقیقا مشکل منم هست موهای بچه م فرفریه من انقدر خوشم میاد. فرفری دانشکده هنری. اصلا از وقتی این بچه رو دارم فرفری بودنش برام شده آپشن. ولی خیلیا میبینن چیز میز بارش میکنن. یه خانم فامیل آرایشگره میگه دخترت بزرگ شد میاد پیشم کراتین و صافی    منم همش میگم اینطوری قشنگه فلان

دختر من چهار سالشه وقتی بچه کوچیکتر میبینه که همه حواسا به اونه اینم میاد بازی میکنه که دیگرانو متوج ...

قربونش بشم🥺🥺 خیلی عالیییی جواب دادین،محترمانه و قاطع..ناراحت میشم میبینم هنوز که هنوزه ادما به خودشون اجازه میدن با بچه ها اینحوری حرف بزنن. 

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
چرا یه بچه باید درگیر این چیزا بشه آخه اصلا درک نمیکنم رفتار آدما رو دخترم خیلی قیافه نازی داره از ب ...

بعضیا شعور برخورد با بچه رو ندارن و به حساب خودشون شوخی میکنن اگه برات امکان داره رفت و آمدتو کم کن

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

دقیقا مشکل منم هست موهای بچه م فرفریه من انقدر خوشم میاد. فرفری دانشکده هنری. اصلا از وقتی این بچه ر ...

😂😂من و شوهرم و دوتا دخترام موهامون فرفریه بهمون میگن خانواده فر فری ها تازه اطرافیان شوهر و خانواده اشون که فرفری بودنو مسخره میکنن شوهرمم خودش دیگه از بس تحت تاثیر قرار گرفته حس میکنم مث قبل خوشش نمیاد ولی من خودم عاشق مو فرفری هام و همیشه به مدل موهامون افتخار میکنم  آرایشگره غلط میکنه فک کنم حسودیش میشه 

2810