2777
2789
عنوان

بچه سوم داشتن خیلی باکلاسیه

1388 بازدید | 105 پست

دخترم کلاس دومه ۷ساله

پسرم یک سالو نیمه

من عاشق یه اسمیم خیلی خاصه

قدیما یکی با اون اسم صدام زد و تقدیر ازم جداش کرد

اسم دخترمو شوهرم انتخاب کرد 

دوسدارم ینی آرزومه یه دختر بااون اسم داشته باشم ولی حس میکنم سه تا بچه یه جوریه

نظرتون چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من سومی رو الان باردارم نا خاسته

از زمین و زمان حرف شنیدم تا حالا

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اسمه رو نمیگی😁

ولی بنظرم برای گذشته بچه نیار

ولی درکل سه بچه هیچ جوری نیی

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

اگر توان هزینه هاشو داری اتفاقا خیلی خوبه

مخصوصا الان ک خانواده ها بشدت کم‌جمعیت شدن و بچها تو اینده خیلی تنها میشن

میدونی با اوردن بچه سوم خیلی لطف بزرگی اول در حق خودت و بعد در حق بچها میکنی ، اونام بعدا ک بزرگ بشن بیشتر باهم خوشحالن ک جمعشون بیشتره

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2810