2777
2789
عنوان

یه کلمه از لهجتون بگید ک بقیه معنیشو نفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 32713 بازدید | 1061 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کَوِز موس به چو 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
مایماخ🤣🤣

معنیشم بگید تروخدا بچه ها

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بیشتر ببینید
عزیزم اون عربی کتابی که نیس تو عربی حرف زدن مون نه هست

اووو 👌

شکرا

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹 یه سری از تاپیکا قشنگن مشکلی هم ندارن ولی یهو میبینی میترکه💣 خیلی بی دلیل، واسه اینکه یه عده.............. جای خالی با سلیقه قشنگت پر کن😉

بیشتر ببینید
چول یعنی چسبناک؟😂

نه یعنی 

خونت نابود شه(خونت آباد بشه)

تیکه کلامه تقریبا

فشن دیزاینر آینده💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید
یعنی چیی

ینی پاشو😂توضیح واضحات بود

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیشتر ببینید
یعنی گردن باریکا همچین چیزی

گردن باریک چیه؟ گردن کلفت شنیده بودم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بیشتر ببینید
ینی پاشو😂توضیح واضحات بود

😂😂😂

بیشتر ببینید