2777
2789
عنوان

ینی هیشکی رابطه دیستنس و باور نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 97 پست
نمیخوام شناسایی شم بین المللیه دانشگاهم

آهان اپلای شدین پس ببخشید دوران عمومی مگه میشه مهاجرت کرد شما عمومی هستین ۱۹ سالتونه آخه من شنیدم میگن باید دوران تخصص میتونن مهاجرت کننن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چطور فکر می‌کردید ک تونستید بعد ۵ سال مهاجرت کنیدمنظورم جذبش کردی

به هر طریقی که فک کنید 

کلی چون تنها استعدادم درس بود پس با اون تلاش کردم 

اول تو مسابقات علمی نفر اول شدم 

بعد دانش اموز ممتاز 

بعد تو المپیاد شرکت کردم 

و در نهایت بورسیه و تحصیل

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
آهان اپلای شدین پس ببخشید دوران عمومی مگه میشه مهاجرت کرد شما عمومی هستین ۱۹ سالتونه آخه من شنیدم می ...

من ۲۰ سالمه 

برا دوره عمومیم رفتم 

برا تخصص نمیخوام اونجا بمونم

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
2805
رابطه لانگ دیستنس اکثراوقات اشتباه محض وکمترپیش میادب هم برسن

پذیرفتن حکمت خدا مدنظرم بود تا بیشتر رابطه

😂😍عاشقی ها اونی که تورابطه ای باهاش ومیگه

اون ایران 

😅

مجنون شدیم رف

به هر طریقی که فک کنید کلی چون تنها استعدادم درس بود پس با اون تلاش کردم اول تو مسابقات علمی نفر اول ...

موفق باشی عزیزم

امیدوارم به عشقت برسی و خوشبخت بشی

😭😭😭😭برام دعا کنید 

خب این چه ربطی به رابطه‌ات با پسره داشت

میگم وقتی چیزی بعد ۵ سال به

شاید این یکیم انجام شع 

به حکمت خدا باید ایمان داشت همین

نه برا تخصص المان میرم

آهان چرا از قبرس راضی نیستین آمریکا شرایطش برا رشته پزشکی و دندان پزشکی خوبه یا آلمان آخه آلمان زبان آلمانی باید بلد باشی من هدفمم آمریکاست ؟

موفق باشی عزیزمامیدوارم به عشقت برسی و خوشبخت بشی

فدای تو هم چنین💜

آهان چرا از قبرس راضی نیستین آمریکا شرایطش برا رشته پزشکی و دندان پزشکی خوبه یا آلمان آخه آلمان زبان ...

اون بستگی داره به شرایط 

من المان و انتخاب می کنم چون هزینه تحصیل رایگانه و تمکن مالی میخواد+ برای پارتنر من اونجا کار با رشتش زیاده + علاقه شخصیه خودم و عاشق المان بودن

البته‌من لندن و هم خیلی دوس دارم ولی خب هزینه تحصیل میخواد

2810