2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیه نکن به خاطر مجردی

بخاطر اینکه همه طرف ما سن پایین ازدواج میکنن

همه ابروهابرداشته موها رنگه آرایشای سنگین

بعد من بدبخت و فک میکنن کم سنم دست ب صورتم نزدم💔💔💔

درسته دخترم!!!اما به وقتش از مردای الانم مرد ترم....😉بده شیش‌‌😎

چون قدت کوتاس البته شاید الان ناراحت شی ولی بعدا که سنت بالاتر بره ازاین موضوع خوشت میاد

خیلی کوتاه نیستم ک تو ایران متوسط محسوب میشم

درد من از قیافمه ک کم میخوره💔

2805
هیچکس باورش نمیشه ک من ۱۹ سالمهزنه کناریم هرچی میگفتم دارم راست میگم گفت نه بابا دروغ میگی شناسنامتو ...

عه پس بگو با بیبی کم سن وسال والبته دافی داریم چت میکنیم باشه بابا فهمیدیم سرحالی

عه پس بگو با بیبی کم سن وسال والبته دافی داریم چت میکنیم باشه بابا فهمیدیم سرحالی

چی؟؟؟ اصلا متوحه نمیشم حرفاتونو

هیچکس باورش نمیشه ک من ۱۹ سالمهزنه کناریم هرچی میگفتم دارم راست میگم گفت نه بابا دروغ میگی شناسنامتو ...

منم ۱۹ سالم بود کسی باورش نمیشد دقیقا مثل تو بودم

ولی الان که ۲۲ سالمه قیافم به سنم میخوره

نگران نباش عزیزم چهرت خودش جا میوفته

💍

چجور هم لاغری هم ۸۵ ؟

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

منم ۱۹ سالم بود کسی باورش نمیشد دقیقا مثل تو بودمولی الان که ۲۲ سالمه قیافم به سنم میخورهنگران نباش ...

خداکنههه😭

چجور هم لاغری هم ۸۵ ؟

چون همه جای بدنم لاغره حتی دست و پامو و شکمم 

ولی نمیدونم ژنه ب عمه هام رفتم سی.نه و باسناشون بزرگه

چون همه جای بدنم لاغره حتی دست و پامو و شکمم ولی نمیدونم ژنه ب عمه هام رفتم سی.نه و باسناشون بزرگه

خب تو در کل لاغر نیستی توپری

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

[QUOTE=361413422]چی؟؟؟ اصلا متوحه نمیشم حرفاتونو[/QUOدختر خوب همه از خداشونه سنشون کم بزنه ممه ۸۵باش ...

واقعا راس میگی💔😔؟؟

2810