2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خوب از چه راهی تونستی الآن زندگیت می‌چرخه راضی؟

خداروشکر یه حقوق بخور نمیری دارم نزدیک ۲۰۰ تومنم طلا پس انداز دارم سودی هم ک داداشم میده دوماه یه بار یه تیکه طلا میگیرم با اون حقوق بخور نمیر هم  زندگی رو میچرخونم و قرعه کشی خونگی هم گذاشتم ولی شکر قانع نیستم پول بیشتر میخوام تا به اون چیزی ک میخوام برسم

2805
راستش حوصله کار آنلاین ندارم تو مجازی و...مثلا قبلا ادمین بودم ی مدت هم خیلی وقت میگیره هم معلوم نیس ...

برا خنده گفتم 😂😂 البته شاید بدت نیومد 

مثل که نمیدونی چیه اصلاً

برا خنده گفتم 😂😂 البته شاید بدت نیومد مثل که نمیدونی چیه اصلاً

ی جورایی آره فهمیدم منتها بیشتر ازین نتونستم کلی برسونم جواب رو😂به نظرم تو نی نی سایت این چیزا جیزه نگو تعلیق میشی مستر😂

تا چند ماه پیش بودم ولی احتیاج داشتم یه کم از فضای کار فاصله بگیرم خسته شدم یه تایم به خودم استراحت ...

اگر راحت بودی بگو چی میکردی 

خب خوبه دیگه درآمدت به نظرم خوبه زمان بگذره اینجوری پیش بری میتونی به درآمد بهتر برسی و پس انداز و هدفهای بزرگتر

اگر راحت بودی بگو چی میکردی خب خوبه دیگه درآمدت به نظرم خوبه زمان بگذره اینجوری پیش بری میتونی به در ...

مشاور خانواده شورای حل اختلاف ،ولی واقعا کارم رو روانم تاثیر بدی گذاشته بود خسته شدم یه تایم گفتم  فعلا کار نکنم تا ذهنم آروم بشه  

2810