2777
2789
مشاور خانواده شورای حل اختلاف ،ولی واقعا کارم رو روانم تاثیر بدی گذاشته بود خسته شدم یه تایم گفتم ف ...

آره سنگین بوده از نظر روانی واقن ظرفیت میخواد وگرنه کلافه میشی خوبه فاصله گرفتی ی مدت استراحت میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
[QUOTE=361414761]درود به شرفت درود به غیرتت پس دیگه هیچ راه آسون/ زودبازده ای برای پول در آوردن برا ...

میتونی بشینی نماز پول بخونی

هی سجده بری خدا بهت پول دیدی

شاید دیدی یهو یه کوپه سکه وسط اتاق ت ریخته

میتونی بشینی نماز پول بخونیهی سجده بری خدا بهت پول دیدیشاید دیدی یهو یه کوپه سکه وسط اتاق ت ریخته

شما چقد بامزه و دلقک خوبی هستی برا مسخره کردن اعتقادات دیگران...کجا خوابیدی؟ ای کلک توی آب نمکی

شما چقد بامزه و دلقک خوبی هستی برا مسخره کردن اعتقادات دیگران...کجا خوابیدی؟ ای کلک توی آب نمکی

باشه من مسخره

من آدم بی اعتقادی نیستم

ولی حقیقت رو به گونه طنز گفتم

هر چقدر هم دعا و نماز خونده باشه وقتی خدا تلاش رو نبینه که قدمی بر نمیداره برا بنده ش

این حرف یعنی اینکه غیر ممکنه سریع به پول رسید

مگه اینکه معجزه بشه