2777
2789
عنوان

ب خاطر یکی از کاربرای اینجا عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 39 پست
میشهبرو تاپیکمو ببین

عزیزم با مرورگر کروم نمیشه😐😂

پافشاری نکن فقط مشکل یکی دو نفر نیست سایت خرابه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره

ادم قحط بود بایه پسر ازاینجا پاشدی رفتی تو ایتا پی وی ؟!

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

2805
عزیزم با مرورگر کروم نمیشه😐😂پافشاری نکن فقط مشکل یکی دو نفر نیست سایت خرابه

عکس میخوای بزاری مگه؟

من چهارشنبه بود ک تاپیک زدم درمورد ریاضی و همینجا عکس گذاشتم

معلومه ریگی تو کفشش بوده.بعد آخه دختر خوب آدم تو نی نی سایت اشکال ریاضیش رو بر طرف می کنه؟؟؟؟؟؟دیگه ...

هیییچکی بلد نبود

تو خوابگاهم از هرکی پرسیدم بلد نبود

دیگ مجبورم اینجا تاپیک بزنم

عکس میخوای بزاری مگه؟من چهارشنبه بود ک تاپیک زدم درمورد ریاضی و همینجا عکس گذاشتم

وای عزیزم میگم نمیشهه بخدا نمیشهه

من با مرورگر گردو لایت عکسامو اپلود میکنم😭😭

طرف بخواد برات حل کنه باید عکس بده

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیرهادم قحط بود بایه پسر ازاینجا پاشدی رفتی تو ایتا پی وی ؟!

اره هیچکی نبود خب مجبور بودم البته بلاک کردم و ایتارو پاک کردم و جواب چیزی هم بهم نرسید😂

2810