2777
2789
عنوان

آدمایی ک همش دنبال جبران کردن هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 27 پست
دوس ندارن زیر منت برن منم هرکی برام کاری کنه سریع و بهتر جبران میکنم دلم نمیخواد ذره ای زیر منت برم ...

خوب من وقتی براش چیزی میفرستم اصلا منتی ندارم روش برا همین اینکه راجب من اینطور فکر کنه اذیت میشم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
وظیفشونه اخه یسری چیزا خانواده ایم یجاهایی باید کمک کنن ولی انتظارات بیجام دارن در قبالش

چه نسبتی دارن که وظیفه دارن ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب من وقتی براش چیزی میفرستم اصلا منتی ندارم روش برا همین اینکه راجب من اینطور فکر کنه اذیت میشم

پیشگیری میکنه بنده خدا 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وظیفشونه اخه یسری چیزا خانواده ایم یجاهایی باید کمک کنن ولی انتظارات بیجام دارن در قبالش

نمیشه که اونا وظیفشون باشه ولی برای شما وظیفه نباشه وقتی خانواده هستین ،توقع اونا از نظر شما بیجا حساب میشه چون دوست ندارید در قبال خانواده کاری کنید 

2805
چه نسبتی دارن که وظیفه دارن ؟

خانواده ایم

مثلا برای یچیزی ک شراکتی استفاده میکنیم ی خرجی کنن فوری ب روی ادم میارن ک خرج کردیم

با اینکع تا الان نود و نه درصد مخارج با خودمونه 

همون ی درصدی ک کمک میکنن ب رو ادم میزنن

تو جبران میکنیمن دوس ندارم جبران کنمیکاری کرده خدا خیرش بده حالا تا عمر دارم انتظار دارن کولی مجانی ...

آره ...

من ابدا از کسی توقع ندارم برام کاری کنه ‌‌. البته اجازه هم نمیدم کسی هم ازم توقع ‌کاری داشته باشه .. لطفی هم کنن سریع جبران میکنم که زیر منت نرم

دوس ندارن زیر منت برن منم هرکی برام کاری کنه سریع و بهتر جبران میکنم دلم نمیخواد ذره ای زیر منت برم ...

مثلا براش یه شیشه عسل از باغمون میفرستم میره یه چند کیلو گردو میخره میده پس 

درجا اینکارو میکنه 

مگه مبادله کالا به کالاست 

حالا اگر یه مدت بعد بود میگفتیم اونم دلش خواسته برام گردو بده نه بجای عسل 

یا میبریمش باعمون برمیداره با خودش کیسه برنجی میاره یا مرغی چیزی دقیق میگه چون میایم باغتون میگمش ما از شما انتطاری نداریم دوست دارم کنار هم خوش بگدره اینطور من معذب میشم 

مگه از کسی پول با هدیه باغ خواستم وطزفه امه به عنوان نوه گاهی شما رو ببریم و اصلا مال خودتونه 

کلا از این جو  خصلت ها 

درکل دوست دارم اگر کسی هم چیزی بهم میده از رو مهررانی بوده باشه نه جبران چیزی نه برعکس توقع جبرانش داشته باشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

پس کار من وظیفه محسوب نمیشه حتی اگه از یه خانواده باشیم یه لطفه که در حق خوانوادم کردم اون فرد هم می‌تونه یه لطف  کنه در جواب کار من که بی حساب بشیم تا بعدا بازم کارمون به هم خورد بریم سمت هم دیگه ،ولی اینکه زنگ بزنم ازش کاری بخوام اصلا توی ذهنم جا نداره شما هم ایشونو شناختی یه کار در عوض جبران بکن براش دیگه هم کاری ازش نخواه که توقع بیجا کنه 

پس کار من وظیفه محسوب نمیشه حتی اگه از یه خانواده باشیم یه لطفه که در حق خوانوادم کردم اون فرد هم می ...

من حقیقتا ناراحت شدم از اینکه توقع جبران داره همیشه 

ادمی را ادمیت لازم است

حالا ی لطفی کردی دلیل نداره توقعات بیجا داشته باشی

کلا قط رابطه کرم 

کار خوبی کردی

اره بابا

بهترین کار ممکنو کردم

هر چی میشه سریع زنگ میزنه به من

منم پادوی کسی نیستم که

باز خداروشکر از خودش میفهمه تمایل ب حمالی ندارم گیر نمیده بهم

میبینم از بقیه انتظار جبران صددرصدی داره حتی کاریم نکرده باشه براشون ازشون سواری میگیره 

اره بابابهترین کار ممکنو کردمهر چی میشه سریع زنگ میزنه به منمنم پادوی کسی نیستم کهباز خداروشکر از خو ...

اگه کارتون دوباره بهش خورد به هیچ عنوان نرید سمتش حتی اگه راه دیگه ای جز اون نبود بازم این کارو نکنید