2777
2789

مثلا یکی بهشون ی کیلو میوه از باغش بفرسته مجانی، طرف رو یجا با ماشین میرسونن تعارفی تا جبران کنن

برعکسشم همینه

مثلا در حق ینفر کار خوب کنن فرداش غیر مستقیم درخواست یکاری رو دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

مادربزرگ من کوچکترین خوبی درحقش کنی زود جبرانش یه چیز میفرسته 

اوایل قشنگه ولی بعدش اذیت میشم 

با خودم میگم من از رو مهربانی کردم توقع برگشت ندارم  حس میکنم کار خوبم براش بی ارزش میشه

و از اون بدتر وقتی گیر یکی تعارفی مثل خودش میفته 

هی این میفرسته هی  اون میفرسته .چرخه ادامه دارد 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
مادربزرگ من کوچکترین خوبی درحقش کنی زود جبرانش یه چیز میفرسته اوایل قشنگه ولی بعدش اذیت میشم با خودم ...

ینفر تو خانواده یکاری درحقمون کرده

الان انتظار داره یکارایی براش بکنیم

بنظرم کار زشتیه

مثلا یکیشون چنبار منو تاجاهایی رسوندهالان انتظار قرض گرفتن ماشینمو داره

جبران باید متکاسب با یه کاری باشه مثلا شما هم برطونیدش جایی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
جبران باید متکاسب با یه کاری باشه مثلا شما هم برطونیدش جایی

اینا کلا تعارفی و جبرانی ان

مثلا ی اداره کار دارن، برا رئیسش دعوتی و فلان میگیرن تا رئیس نمک گیرشه جبران کنه

ینفر تو خانواده یکاری درحقمون کردهالان انتظار داره یکارایی براش بکنیمبنظرم کار زشتیه

اره این میگن سلام گرگ بی طمع نیست 

ولی از اون ردتر هم کسانی که خیچ کاری نمیکنن و مدام توقع دارن از ادم

اینا کلا تعارفی و جبرانی انمثلا ی اداره کار دارن، برا رئیسش دعوتی و فلان میگیرن تا رئیس نمک گیرشه جب ...

رشوه میدن اینا 

جالب نیس کارشون 

منم دیدم 

مادربزرگ من کوچکترین خوبی درحقش کنی زود جبرانش یه چیز میفرسته اوایل قشنگه ولی بعدش اذیت میشم با خودم ...

دوس ندارن زیر منت برن 

منم هرکی برام کاری کنه سریع و بهتر جبران میکنم 

دلم نمیخواد ذره ای زیر منت برم یا فکر کنن نمک گیرشون شدم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره این میگن سلام گرگ بی طمع نیست ولی از اون ردتر هم کسانی که خیچ کاری نمیکنن و مدام توقع دارن از اد ...

واقعا موندم چ کنم 

امروز زنگ زده بهم برم خونشو مرتب کنم دست تنهاعه

همش بخاطر همون لطفیه ک درحقم کرده

از این قبال کمک ها ازم میخواد

دوس ندارن زیر منت برن منم هرکی برام کاری کنه سریع و بهتر جبران میکنم دلم نمیخواد ذره ای زیر منت برم ...

تو جبران میکنی

من دوس ندارم جبران کنم

یکاری کرده خدا خیرش بده حالا تا عمر دارم انتظار دارن کولی مجانی بدم

2810