2777
2789
عنوان

امشب دخترم آبرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 41 پست

۱۲ ساله عادیه گلم توی پروسه بلوغ هستن غد و لجباز و گستاخ راهی جز مدارا نیست.پرخاشگری کنی یا کتک بزنی دائمی خواهد بود

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یکسره یا داداش کوچیکشوو میزد یا حرفگوش نمیکرد یا هم جلو ججمع جواب پس مبداد....

دختر خواهر منم ۱۲ سالشه و خیلی اخلاقش تند شده درست میشه نگران نباش فقط تحقیق کن که تو این دوره چجوری باهاش برخورد کنی که آروم بشه

دختر خواهر منم ۱۲ سالشه و خیلی اخلاقش تند شده درست میشه نگران نباش فقط تحقیق کن که تو این دوره چجوری ...

خودمم اول پریودمه عصبی ام اومد کنارم بهش گفتم اعصابم از دستت خورده برو گمشو ابرومو بردی اونم ناراحت رفت گگرفت رو زمین خوابش برد😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
چجوری اخه

بستگی داره مشکل توی کدوم جنبه هاست،با توجه به همونا باید شروع کنی،گوش تعطیل،تهدید به قطع کلاس مورد علاقه،ممنوعیت تماشای برنامه های مورد علاقه تا وقتی که به حرفات عمل کنه

بله و تشخیص خوب و بد میده

تشخیص خوب و بد رو که بچه از همون ۳  ۴ سالگی میده اما یه سری رفتار های تند و عصبی برای دوران بلوغه که باید با طرف مقابل درست رفتار بشه 

نه برخورد تند و نه جوری که بیخیالش شد و اهمیت نداد بهش 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
2810