2777
2789
عنوان

سایت صندلستان

135 بازدید | 15 پست

خانوما الان چهار روزه ثبت سفارش کردم پیگیری محصول میزنم میگ ارسال شده ولی کد مرسوله بهم نمیدن که من از طریق پست دنبال کنم پستمو 1 تومنم خرید کردم 

بهشون دایرکت هم میدم ب خوبی جوابمو میدن که نگران نباش ارسال شده 

ب نظرتون ارسال میکنن برام ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندبار خرید کردم ازشون

ولی اجناسش اصلاااااا ارزش خرید نداره

یعنی فقط حیف پولم

یه دمپایی خریدم۲۲۰فکر کنم

قیمت عرفی دمپایی همینه دیگه؛سر یه ماه نابود شد

هرتیکه اش رفت یه طرق

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
2805
من چندبار خرید کردم ازشونولی اجناسش اصلاااااا ارزش خرید ندارهیعنی فقط حیف پولمیه دمپایی خریدم۲۲۰فکر ...

اوردن بزار برسه دستم  لعنتی آنقدر استرس دارم

چه اسمی داره😂اولین باره میشنوم بجای این سایتای مزخرف یا حضوری خرید کنین یا اینستا

پیج هم داره کلی هم کامنت مثبت داره نزدیک ۱ میلیون دنبال کننده داره

برای شما چند روزه ارسال کردن؟ میگ ۸ روز کاری فعلا که چهار روز شد خبری نیست

من خرید نکنم اطرافیان خرید کردن نمیدونم والا چند روزه میفرستن

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

من پارسال اوایل سال حضوری از مغازشون خرید کردم زمانی که پیجش اونقدرا هم فالوور نداشت

نگران نباش برات میفرستن مطمئنه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
من پارسال اوایل سال حضوری از مغازشون خرید کردم زمانی که پیجش اونقدرا هم فالوور نداشتنگران نباش برات ...

آنقدر که تو نی نی سایت نظر های منفی خوندم پشیمون شدم از سفارشم چون برای منم نیستم برای دور بریام هست اگه بخواد کلاهبرداری کنه من باید کل هزینه دوباره بهشون پرداخت کنم 

آنقدر که تو نی نی سایت نظر های منفی خوندم پشیمون شدم از سفارشم چون برای منم نیستم برای دور بریام هست ...

نه کلاهبرداری نیس میفرستن خیالت راحت

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
2810