2777
2789
عنوان

کسی تعبیرخواب بلده(علامت سوال) توروخدا بیاین سکته کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 20 پست
بخاطر همین خوابشو میبینی از ذهنیاتت سرچشمه میگیره این خواب

تعقیب وگریز در خواب توسط انسان باشه تعبیر خوبی داره و اون شخص درصدد اگاه کردن توعه 

یه نفر دایما خواب میدیده که شخصی چاقو به دست درتعقیبشه و همیشه فرار میکرده یه بار تو خواب که اگاه بوده خواب میبینه شهامت به خرج میده و وایمیسه و برمیگرده سمت اون شخص و اون چاقو رو جلو میاره و طنابهایی که دست بیننده خواب بسته بود میبره و رهاش میکنه در واقع از قیدوبندها و وابستگیها

معتقد به تسلسل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعقیب وگریز در خواب توسط انسان باشه تعبیر خوبی داره و اون شخص درصدد اگاه کردن توعه یه نفر دایما خواب ...

اسی،،،، اینو باید به پیام تو ریپلای میزدم اشتباه به شما زدم خانوم ببخشید 

معتقد به تسلسل 

2805
الان تعبیر خوابم چیه اگه چیز بدیه بهم بگو خیلی ترسیدم از خوابم دشمنه؟ موفقیته؟ چیه معنیسمرسی عزیزدلم

گفتم که خوبه 

راهنمای معنوی درونت درصدد اگاهی رسوندن بهت هس پسش نزن

راستی توضیح دادم اشتباهی پیام یکی دیگه رو ریپ زدم بخون 

معتقد به تسلسل 

گفتم که خوبه راهنمای معنوی درونت درصدد اگاهی رسوندن بهت هس پسش نزنراستی توضیح دادم اشتباهی پیام یکی ...

مرسی قربونت برم

ممنونتم

(خواهشا توی تاپیک حس ششم تگم نکنید  جواب نمیدم مگر برای تبادل ممنونم )