2777
2789
عنوان

بچه ها همسر خدا بیامرزم ناراحت نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 47 پست
۱۱ماه تقریبا

روحش شاد ولی مردا جای خانمشون باشن 11هفته هم تنها نمیمونن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار در چ حد ؟ آشنایی محیط بیرون یا کافه که اشکالی نداره. خونه نه .

تو ماشین دیدمش. اخه نمیشد کافه اینا بریم ممکن بود کسی ببینه برای من بد میشد. یه دیدن ساده بود

زیاد اصرار کرد منم نتونسستم جلو خودمو بگیرم

2805
تو ماشین دیدمش. اخه نمیشد کافه اینا بریم ممکن بود کسی ببینه برای من بد میشد. یه دیدن ساده بود زیاد ا ...

چرا خودتو عذاب میدی؟ خدا رحمتش کنه، با این طرز فکری که داری انگار خودتم خاک کردی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اون اره ولی من زیاد راضی نیستم. دو تا بچه دارم دلم نمیاد

اولا اگه راضی نبودی نمیرفتی ببینیش، به خودت حس بد نده، بعد اگه بچه هاتو قبول میکنه که دیگه مهم نیست اگه نه قیدشو بزن تا احساست درگیر نشده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
تو ماشین دیدمش. اخه نمیشد کافه اینا بریم ممکن بود کسی ببینه برای من بد میشد. یه دیدن ساده بود زیاد ا ...

راستی چرا ۱۵ سال پیش ازدواج نکردین؟

ببین اگر قصدش ازدواجه  و خونواده ش راضین ادامه بده ، منتها قبل ازدواج تن به رابطه و کمتر از اون نده .

اگر نه که ردش کن

۱۱ماه تقریبا

خب شما عزا شونم نگه داشتی دیگه چرا عذاب وجدان داری شما حق داری وارد یه رابطه سالم بشی عزیزم.قطعا این داغ خیلی اذیتت کرده امیدوارم ازین به بعد دنیا به سازت برقصه

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
2810