2777
2789
عنوان

بچه ها همسر خدا بیامرزم ناراحت نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 47 پست
راستی چرا ۱۵ سال پیش ازدواج نکردین؟ببین اگر قصدش ازدواجه و خونواده ش راضین ادامه بده ، منتها قبل از ...

خیانت کردم بهش البته در حد یکم چت با همکلاسی دانشگاه. اینم گیر داد و دعوامون شد

اولا اگه راضی نبودی نمیرفتی ببینیش، به خودت حس بد نده، بعد اگه بچه هاتو قبول میکنه که دیگه مهم نیست ...

اره قبول میکنه. اما خودم میگم باهات ازدواج نمیکنم. میترسم ضربه بخورن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
یغنی ناراحت نمیشه دلم برای یکی دیگه لرزیده

تا اخر عمر میخوای به این چیزا فکر کنی؟؟؟ یکی که رفت از دنیا، اونیکه مونده هم دیگه حق زندگی نباید داشته باشه؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

خدا رحمت کنه شوهرت رو عزیزم

زنده ها باید زندگی کنن

دو تا چیز رو سفت و سخت حواست باشه

یکی اینکه مردی که سالمه و تا چهل سالگی مجرد بوده بالاخره از یه جایی تامین میشه 

مراقب باش باهاش ازدواج نکنی بعدش نتونه از قبلیا دل بکنه

دومی که خیلی خیلی مهم تره 

اینه که سر قضیه بچه ها سفت و سخت بگی اولویت زندگیم بچه هامن ، مبادا بعد که خرش از پل گذشت بنای ناسازگاری بزاره با بچه ها 

ببین باید واقع نگر بود

من خودم شوهرم بچه ها مال خودشن گاهی غر میزنه می خواد تنها باشیم نمیشه هی می گه مدیریت کن زود بخوابن

می گم ببخشید دیگه بچه های همسایه نیستن بچه های خودتن، بعدشم اینا بزرگن  دیگه نمیان ۹ شب بخوابن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
وا این حرفا چیه درسته شوهرت بوده ولی ب هرحال آیندت ک دیگه نمرده آخرش ک‌چی باید زندگی کنی یا ن

البته من این صحبتو درصورتی میگم ک همه چیز طبق روال طبیعی خودش باشه بعضی خانما واقعا خورده شیشه دارن بحثشون فرق میکنه البته زن و مردم نداره

و خدایی که به شدت کافیست💌
خیانت کردم بهش البته در حد یکم چت با همکلاسی دانشگاه. اینم گیر داد و دعوامون شد

حتما بعدش خیلی التماسش کردی و اونم یه کلام گفت نععه  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خدا رحمتش کنه ‌اما همسر خدابیامرزت اگه زنده بود و دور از جون شما نبودی، تا الان ازدواج کرده بود یک د ...

دقیقا

تازه میگن  مرده احتیاج داره

در صورتی که زن بیشتر به حمایت نیاز داره

یه همسایه داشتن مامانم اینا

خانمه جوون سی ساله  یهو بدون علامت سکته مغزی کرد رفت کما یک هفته بعد فوت کرد دو تا بچه سه و پنج ساله داشت

مامامم رفته بود ختمش می گفت انقدر این شوهرش بد حال بود فکر نکنم‌زنده بمونه انقدر خودشو میرد

چیزی از چهلمش نگذشت که با یه خانم ازدواج کرد

اره قبول میکنه. اما خودم میگم باهات ازدواج نمیکنم. میترسم ضربه بخورن

چرا باید ضربه بخورن؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
۱۱ماه تقریبا

من حس میکنم مرده ها انقد بیکار نیستن که فرصت داشته باشن به این چیزا اهمیت بدن

احساس میکنم اونجا همه فقط به فکر خودشونن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
2810