2777
2789
عنوان

عمم میخواد بیاد خونمون تهدید کرده

442 بازدید | 48 پست

عمم زد زد به بابام گفت دارم میام با نامزدم تهران خونتون به زنت بگو بعد بیست سال که محل سگ بهم نذاشت حالا بیاد دو روز ازمون پذیرایی کنه حداقل جلوی نامزدم ضایع نشم 

خلاصه بابام همینو به مامانمم گفت مامانمم با ناراحتی گفت هرچی بگم شر میشه شروع کرد قیمه و سالاد و ژله آماده کرد کلی تشریفات آماده کرد شبم عمم و نامزدش اومدن

سر میز هردوشون کلی تعریف کردن و اینا یهو عمم مامانمو صدا زد رفتن تو اتاق بعد دیدم عمم میگه که آره همون موقع هم میدونستیم تو عرضه مهمون داری نداری هر وقت اومدی خونه مامانم ده جور غذا جلوت بوده خودت هیچ غلطی واسه ما نکردی بعد من اومدم از مامانم دفاع کنم که عمم گفت آره توعم از خون همون آدمی برو گمشو و اینا بابام اومد تو بعد به جای اینکه از مامانم دفاع کنه هیچی نگفت گفت آره باید احترام مهمونی نگه داریم!!! بعدش رفت پیش نامزد عمم خوش و بش کرد 

مامانم خیلی نارحته از وقتی اینا اومدن درست حسابی نخوابیده همش داره آشپزی میکنه حاضر نیس کسی هم کمکش کنه به عمم گفتم می‌خوام کارگر بگیرم مامانم خستس گفت ولش کن جلو نامزدم نمیخوام کارگر بیاد بزار به اندازه این ببست سال که خورده و خوابیده کار کنه 

چیکار کنم؟؟ مامان بدبختم از صبح تا شب یا تو آشپز خونس یا داره خونه تمیز میکنه و مهمون داری میکنه اصلا به فکر خودش نیست بابامم که هیچی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من بودم میرفتم جلو نامزدش تمام حرکتاشو میگفتم

میگفتم میدونی زنت مارو تهدید کرده میدونی بجا تشکر از مامانم میبرش اتاق بهش بد و بیراه میگه

هنوز ازدواج نکردی ذات اینو بشناس 

2810