2777
2789
عنوان

حامله نمیشم و کنایه دیگران

191 بازدید | 30 پست

به دروغگی گفتم پیشگیری میکنم فعلا بچه نمیخواییم

یه فامیل نزدیک بهم زنگ زده با خنده بهم میگه پشت سرت گفتن شوهرت مریضه بچه دار نمیشی

منم گفتم اگه من به شوهرت این حرف میگفتم ناراحت نمیشدی منو بست به داد بیداد و گریه گوشی رو من قطع کرد

پس من مگه سنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بنظرم خیلی‌ها هنوز توی دوران جاهلیت موندن.

منم این مشکل‌و داشتم. دقیقا به همه میگفتم پشیگیری میکنیم اما درگیر درمان و جراحی بودیم.

امان از زبون آدما. نمیدونم چجوری میخوان جون بدن موقع مرگ

همیشه ترس اینو دارم نکنه یه وقت نتونم پدر بشم با اینکه مجردم هستم ، بدترین آدما کسانی ان که دنبال ضعف دیگرانن که دست بزارن روش 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

عزیزم تیکه بنداز مسخره کن مهم تر از همه هر کی که گفت اول از همه با احترام بهش میگی ی مسئله کاملا شخصیه و نیازی نمیبینی که کسی بخواد ناراحت این موضوع باشه 

با ی لحن خاصی هم باید بگی 

2810