2777
2789
عنوان

حامله نمیشم و کنایه دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دارم درمان میکنم

ببین حالا درمان میشی و بچه میاری. مگه بازم ولت میکنن؟ میگن همین یه دونه؟ تک فرزندی درست نیست، فلانه بهمانه.

باز یکی دیگه میاری یه حرف مفت دیگه.

چشم‌و گوشتو باید ببندی رو حرف و واکنش مردم.

همیشه ترس اینو دارم نکنه یه وقت نتونم پدر بشم با اینکه مجردم هستم ، بدترین آدما کسانی ان که دنبال ضع ...

میتونی از الان بری ازمایش بدی بدونی مشکلی داری یان

انشالله سالم هستین 

ولی علم انقدرا پیشرفت کرده هیچکی بی بچه نمیمونه

2805
اخه طلبکار بود چرا بهش گفتم اگه من راجب شوهرت اینو میگفتم بعدش پشت سرم کلی تهمت زده

بگو گوه نخور بابا ادم علاف و بیکار زنگ زدی ب من ک بچه دار نمیشی

حالا تو شدی چه پخمه ای هستی

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
میتونی از الان بری ازمایش بدی بدونی مشکلی داری یانانشالله سالم هستین ولی علم انقدرا پیشرفت کرده هیچک ...

منم این روزارو گذروندم الان باردارم درمورد پیاز درمانی خیلی تحقیق کن معجزست

میتونی از الان بری ازمایش بدی بدونی مشکلی داری یانانشالله سالم هستین ولی علم انقدرا پیشرفت کرده هیچک ...

علم که اره پیشرفت کرده ولی من یه چند وقتیه که عضو این سایت شدم تاپیکای نازایی و این چیزارو دیدم یکم فکرم درگیر شد 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

بلد نیستی محکم تو دهنشون بزنی ؟؟

من خودم بچه نمیخوام . جرات ندارن کمترین نظری بدن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چطور جوابشون دادی

یه نمونه اش

یه شخصی هست چندین بار گفت چرا بچه نداری ‌. هی محترمانه گفتم فعلا صلاح نمیدونم و علاقه ندارم . مودبانه فهموندم خوشم نمیاد نظر بده

یهو گفت ایشالا خدا بهت سه قلوی پسر بده پوستتو بکنن نتونی یه ثانیه بشینی و نفس بکشی

منم ‌گفتم چه عالی نعمته ‌. ایشالا خدا بچه های شما رو هم بُکُشه که از زور گریه نتونی یه ثانیه بخوابی و هردقیقه جون بدی 

لال شده دیگه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چطور جوابشون دادی

من در مقابل دخالت های بقیه خیلی تند جواب میدم 

همیشه ترس اینو دارم نکنه یه وقت نتونم پدر بشم با اینکه مجردم هستم ، بدترین آدما کسانی ان که دنبال ضع ...

دقیقا ، اینکه ازت یه آتو بگیرن یا نقطه ضعف رو بدونن و سو استفاده کنن و همینا رو توی سرت بزنن. سعی کنیم خودمون اینجوری نباشیم

2810