2777
2789
عنوان

بیایید عکس بزاریم نظر بدیم اول هم خودم عکس خودمو میزارم 🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 9536 بازدید | 574 پست
بله اصلا ربطی نداره به این چیزاااا اینا کم سن هستن بعدا می‌فهمن واسه چه چیزای مسخره ای حرص میخوردن

وای😂

اینطوری نگید

زیبایی چه صد سالت باشه چه بیست سالت مهمه

حتی رو اعتماد به نفست و حس خوبت به خودت

وگرنه پسر مردم به کتفمم نیست

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای😂اینطوری نگیدزیبایی چه صد سالت باشه چه بیست سالت مهمهحتی رو اعتماد به نفست و حس خوبت به خودتوگرن ...

فکر میکنی 

امیدوارم عاشق نشی 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
2805
اره از نظر روحی ضعیف شدم چون من یکیو دوس داشتم چند بار رفتم بهش گفتم پسم زده همش فک میکنم شاید اگه ا ...

آره از پیامات معلومه تو چه حالی هستی

نشان از ضعفت هست 

چرا خودتو اینقدر کوچیک کردی و رفتی پا پیش گذاشتی 

اولین دلیلش این بوده که خودتو دم دستی نشون دادی جدیت نمیگیره دوم اینکه خودتو دوست نداری، به خودت افتخار کن تو یه دختری از تبار کوروش ما آریایی هستیم همه آریایی ها به زیبایی معروفن کلا چهره شرقی معروفه عزیزم عزت نفس داشته باشه

عکس بفرست بجان دخترم حقیقتو بهت میگم 

الان سایت خلوته خیلیا رفتن تو تاپیکای دیگه

واقعا؟ آخه خیلی کم پیش میاد یکی رو بزاره خوشگل حتی رفتم ازش پرسیدم من تو عکس خوب افتادم فقط بهم گف ...

خودت داری میگی کم می‌زاره 

خب حتما کس خاصیه که که اینطوری نازشو می‌کشه 

وای😂اینطوری نگیدزیبایی چه صد سالت باشه چه بیست سالت مهمهحتی رو اعتماد به نفست و حس خوبت به خودتوگرن ...

جالبه شما نه قیافه خودتو قبول داری نه بقیه رو:/

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

ن میدونه من دختری نیستم که با هر کسی بپرم ولی خیلی ضعیف شدم کم حافظه شدم کلا نابود شدم

خب اینکه نمیخاد دیگه تقصیر تو نیست عزیزم دلش شاید جای دیگه هست یا سلیقه ش نیستی دلیل نمیشه تو بد باشی 

عکس بده بهت بگم از یک تا ده چندی عزیزم

2810