2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براتون زندگی خوب میبینم در کل . همه چیز درست میشه و بهترینها منتظرتون

عزیزم ممنونم ولی اخرم نگفتید خدایی هر چی حست میگه رک بگو خودش میاد ابراز پشیمونی و جبران یا نهگ

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

2805
بله

کی باردار میشم؟

جنسیتش چیه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
با شخصیت یکمی تند رو اما پرخاشگر نه اگه خدا بخواد تا چند ماه آینده به سال نمی‌کشه

@ielihameli عزیزم من جدا شدم نمی خواهم گرفتار آدم عصبی بشم پس با این آقا ازدواج بکنم اذیتم می کنه و ناراضی میشم درسته؟اگر با این آقا ازدواج نکنم با چه کسی ازدواج دارم؟می توانم خوشبخت بشم؟مرسی گلم 

آشتی

عزیزم اون زنا که باهاشه چی میشه میگیرتش یاولش میکنه ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
2810