2777
2789
خوبه حرفای تلوزیون وقتی راجب خوبیای اسلام میگه باور ندارین این حرف چرت ک سندیت نداره معلومم نیس راست ...

بس کنید این توجیحات الکی رو دین اسلام برای زن ارزشی قائل نشده و زن رو تبدیل به برده مرد کرده

بد نیست یه سرچ ساده تو گوگل بزنید واز قوانین با خبر بشین والکی از چیزی دفاع نکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازش متنفــــــــــــــــــــــرم

پارسال  محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔
تو تلویزیون دیدم که کارشناس مذهبی میگفت ، خودشم میگلت که به صلاح زنه. حتی اگه مثلا شوهرش ازش همبستری ...

خودت میگی کارشناس مذهبی پس بعيد نیست هر حرف مفتی بزنه!!!تقصیرم نیست حالم بهم میخوره از مذهب ...

لطفا بعضیا که اعتقادی هستن ریپلای نکنن و عقایدشون به خورد من بدن...

بچه ها من مجردم عاشق اینم ی شوهر وحشی گیرم بیاد چ کتک هر چی‌.‌دست خودم نیست واقعا.. بیمارم؟؟همش آثار رمان های تلگرام ک خوندم چند سال پیش..چیکار کنم؟؟همش ۲۱ سالمه..نمیتونم برم دکتر شرایط نیست..و نمیشه کلا با توجه ب شغلی ک میخام انتخاب کنم نمیشه..توهین نکنید..راهنمایی کنید لطفا..

منم خیلی امپول زدم ۴بارم ای وی اف کردم وای نتیجه نگرفتم دکترم گفت دیگه با تخمک خودت هیچ امیدی نیست

حالا هم عیبی نداره

میتونی تخمک اهدایی بگیری اگر حساسی به شوهرتم نگو

آخرش بچه تو شکم خودت بزرگ میشه

وقتی اومد تو بغلت کلی حس دوست داشتن بهش پیدامیکنی

با حرف من؟ببخشید واقعا🥺شما خوندی و اشک ریختیمن اون لحظه رو زندگی کردممنکر خوبیای شوهرم نیستم.ولی گا ...

آره خیلی تلخ بود انگار من پیشت بودم وقتی میخودم متنتو اشک ریختم الانم اشک تویرچشام جمع میشه..آخه شوهرمنم اینجورییه 

2810