2777
2789
متاسفم که انقد شرایط آزار دهنده و متشنج و خفقانی داشتید که فکر میکنید اگر کتک خوردین خودتون مقصرید و ...

یعنی من باور نمیکنم اینا همجنس من هستن بااین تفکراتشون

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

اگه دارن از سر مجبوری زندگی رو ادامه می‌دن معنیش دوست داشتن نیست‌.

اصلا عشق با بی احترامی و آسیب زدن جور درنمیاد پس اگه کسی فکر می‌کنه با این وجود شوهر ظالمش رو دوست داره خودشم متاسفانه بیمارشده تو این زندگی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجبار رو درک میکنم اما دوست داشتن نه. میتونی به زندگیت از سر اجبار ادامه بدی اما دوستش داشته باشی اح ...

نمیتونی درک کنی چون عاشق واقعی نیستی ....

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

خاله منشوهرش هول و خیانتکارههزار بار بهش خیانت کرد همچنان باز دوسش داره

خاله منم همینطور بود با اینکه شوهر خالم مریض جنسی بود خالم عاشقش بود ولی یجایی دیگه قلبش نتونست طاقت بیاره ایست قلبی کردو فوت شد دور از جون همه

ما حتی دعوای لفظی نمی‌کنیم 

ولی نمیدونم چیشد دوتامون مقصریم بی شک با اینکه اون ول کرد رفت ولی من همچنان هرچی از دهنم دراومد گفتم وگریه بچه م بدتر شوهرمو عصبانی کرد اومد داخل دوباره و یه سیلی بهم زد 

یادم نرفته هیچوقت هم نمیره بارها به روش آوردم بارها معذرت خاسته ولی یادم نمیره 

موندم پای زندگیم فقط بخاطر بابام هرچند بابام فهمید بهم گفت ول میکردی بچه شو میومدی دلم نمیخاد تو این سن منم درد بشم رو مریضیش 

نمیتونی درک کنی چون عاشق واقعی نیستی ....

من عاشق واقعیم

عاشق واقعی خودم و پسرم 

کسی بخواد کتکم بزنه بدنم درد کنه پدرشو درمیارم

و اصلا دلم نمیخواد پسرم شاهد ضعف مادرش باشه هرکی منو بزنه اخرین باریه که منو میبینه

به یکی از آشناهامون دکتر گفته بود تخمک نداریبدبخت کلی درمون کرده بود کلی سوزن زده بوداون موقع اومده ...

منم خیلی امپول زدم ۴بارم ای وی اف کردم وای نتیجه نگرفتم دکترم گفت دیگه با تخمک خودت هیچ امیدی نیست

عزیزم میشه بگی علائم زخیره پایین چیه؟بجز اینه ک بچه دارمشی مثلا

من هیچ علایمی نداشتم اصلا نمیدونستم ذخیره چیه بعد ۵/۶سال که بچه دار نشدم رفتم دکتر گفت ذخیرت صفره طبیعی اصلا نمیتونی فقط ای وی اف که اونم نشد خدا نخواست شاید اگه سال اول که عروسی کردم فکر میفتادم میرفتم دکتر الان امیدی بود 

بعضیا من دیدم به قدری وابسته ان که هر چیزی رو تحمل می کنند.

الان فامیل ما این جوره....شوهرش هر شب مشروب می خوره میاد خونه....اینم چیزی بگه می گیره می زنتش....اون روز هلش داده بود دستش روی گاز کامل سوخته بود....شرایط طلاقم داره....هم خانواده حمایتش می کنن هم درآمد می تونه داشته باشه....حقوق پدرش که فوت شده هم هست....همه میگن جدا شو فردا بزنه بکشتت می خوای چی کنی مگه گوش میده....هر بار تا پای طلاق میره دوباره بر می گرده که چی؟؟

که وابسته اس عشق کور و کرش کرده سال ها ست هیچ حرفی تو کتش نمیره.

بقیه هم فوقش یک بار بهت بگن دو بار بگن وقتی ببینن برای خودت ارزش قائل نیستی بیخیال میشن می ذارن تو حال خودت باشی.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

2810