2777
2789
خانم هایی قراره نظر بدن که کتک خوردن و هرکدوم متاسفانه به دلایلی مجبورن زندگی کنن به نظرت این طوری خ ...

دقیقا. ما چه میدونیم طرف مقابل چرا مونده تو اون زندگی. کسی از کتک خوردن و تحقیر شدن لذت نمیبره. اکثرا این افراد دلشکسته هستند و با این طور حرف زدنمون ممکنه دل شکسته شون از درون هزار تیکه بشه. خیلی باید مراقب حرف زدنمون باشیم. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هم نامهربونه،هم با دیگرونه، هم قدرم ندونه ندونه ندونه.ازین چیزاش خبر دارم ولی چه کنم دوسش دارم. با خ ...

بعد اینکه منو میزنه یع ساعت بعدش اینقدر پشیمان میشه میگه انتقامتو بگیر جلوم وایمیسه تا انتقامم رو بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم غر میزنه هم دست بزن داره زخم زبون میزنه ولی یه تار مو شو با تمام دنیا عوض نمیکنم .

چقد خوب که دوسش داری ..شوهر من الان که خوبه خدا رو شکر...ولی دوسش ندارم...خیلی دلم میخواد عاشقش باشم اما نمی تونم .. نفرت و کینه عمیقی داشتم بهش که گذاشتم کنار..الان بی تفاوتم و حسی بهش ندارم

مسخرست چطور آدم می‌تونه یکی ک آدم حسابش نمیکنه و احترامی براش قائل نیست و دوس داشته باشه بنظرم اینجو ...

دقیقا قربون دهنت من مثلا یه بعر مسافرت بودیم شوهرم سر خواهرش منو زدد جشمم کبود شد تاکید میکنم تو سفر بعد منو برده بود بازار  برای خواهر زادش پلیور انتخاب کنم سوغاتی منم به خاطر ناراحتی جواب نمیدادم باز ناراحت میشد الان من همچین ادمی رو یعنی دوست دارم نننننه ولی چاره ندارم با بچه

2805
بعد اینکه منو میزنه یع ساعت بعدش اینقدر پشیمان میشه میگه انتقامتو بگیر جلوم وایمیسه تا انتقامم رو بگ ...

بعضیا کنترل خشم بلد نیستند و بعدش پشیمون میشن. اصلا لحظه عصبانیت مهارت اینو ندارن که به رفتار و گفتار شون مسلط باشند. جلسات مشاوره خیلی تاثیر داره روی کنترل خشم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چقد خوب که دوسش داری ..شوهر من الان که خوبه خدا رو شکر...ولی دوسش ندارم...خیلی دلم میخواد عاشقش باشم ...

وقتی که یه لحظه ب نبودش فکر میکنم اشکام سرازیر میشه  ..ب خوبیاش فکر کن انشالله که کم کم عاشقش میشی

بعد از 10 سال زندگی مشترک،  یکساله کم و بیش دستش بلند میشد. میزد به صورتم یا به دستم.  میبخشیدمش

ولی چندشب پیشا،  بچه رو نمیگرفت کمکم که بخوابونمش. تا از خستگی و کلافگی اعتراض کردم که بچه رو کمکم بگیره و بخوابونه محکم خوابوند تو گوشم. جوری که اصلا شوکه شدم و چند ثانیه قشنگ خشکم زده بود که چی بود چیشد 

با گریه گفتم چراجدیدن میزنی...  قلدری کرد و بدتردعوامون شد.  و بیشتر از قبل دست و صورتم رو سرخ کرد که هنوزم یاداوریش حالمو بد میکنه و قلبم درد میگیره.  

رفتم خونه پدرم.  برای اولین بار. ولی به وساطتت پدرم و حرفایی که با شوهرم زدن،  برگشتم. بخاطر بچه هام. 

برای قلب شکسته ام دعا کنین.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
وقتی که یه لحظه ب نبودش فکر میکنم اشکام سرازیر میشه ..ب خوبیاش فکر کن انشالله که کم کم عاشقش میشی

چقدر عشق خوبه...انقدر دوست دارم زن و شوهرا عاشق همن..حالا سوای بدیهای که دارن ..بالاخره هیشکی کامل نیست..باشه تصمیم دارم خوبیاشو بنویسم یجا ..شاید عشق سراغ دل منم بیاد😊

بعد از 10 سال زندگی مشترک، یکساله کم و بیش دستش بلند میشد. میزد به صورتم یا به دستم. میبخشیدمشولی ...

الهی ...اینجور گفتی داغم تازه شد که..بخدا چوب شو میخوره بدجور..فقط به خدا واگذارش کن همچین حق تو بگیره ازش

هم غر میزنه هم دست بزن داره زخم زبون میزنه ولی یه تار مو شو با تمام دنیا عوض نمیکنم .

سه سال نامزد بودیم الآنم سه ساله که ازدواج کردیم ولی یادم نمیاد حتی یه بار نفرینش کرده باشم نه جلوش نه تو قلبم

الهی ...اینجور گفتی داغم تازه شد که..بخدا چوب شو میخوره بدجور..فقط به خدا واگذارش کن همچین حق تو بگی ...

واگذارش کردم.  هم همسرم هم پدر نامردمو. 

پدرم هیچ تشری بهش نزد. خیلی ساده و عادی حرف زد و حرفای کلیشه ای، که بخاطر بچه ها باهم خوب باشین و گذشت کنین و فلان...  

در صورتی که با ناحق دستش رو روم بلند کرد. 

کاش یدونه میخابوند تو گوشش، تا هم دلم خنک شه هم حساب کار دستش بیاد و نخاد دوباره اذیتم کنه.  

پناه من فقط خداست.  اینو از ته قلبم میگم.  

شکی ندارم که آه دل شکستمو ازشون میگیره. اونم نه فقط از این دنیا،  بیشتر منتظر اونورم.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
2810