2777
2789
اگه عیب ایراد خانوادتو میگه تو هم بگو یه چیز کوچیکو بزرگ کن هی بکوب تو سرش اگه به خودت ایراد میگیره ...

یه مدت منم همین کار و میکردم...بعد هی بدتر می‌گفت هی چیزای بدتر می‌گفت... مخصوصا که همیشه در این موارد پسرمم شاهد این گفتگو هست...

بعد یه مدت دیدم من بگم اون بگه من گریه کنم اون بی محلی کنه، قلب پسر چهار ساله مو خیلی میشکونه...

بعدشم به قول یه مشاور، می‌گفت اگر تو بد باشی اونم بد باشه، پس این بچه خوب بودن و کجا ببینه یاد بگیره؟

خلاصه الان فقط میگم واگذارت کردم به خدا...چندتا جمله میگه اگرچه آتیش میگیرم ولی سعی میکنم گریه نکنم مقابله به مثل نکنم... اینطوری زندگی م بهتره...

البته منفعل نیستم و ناراحتی مو حتما بروز میدم...

ایراد هاشم اصلا جنسی نیست فقط رفتاری... بعضیاشم اصلا ایراد نیست ولی اون ایراد میبینه....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا گفته ۴ تا زن بگیرین ؟؟؟ شهادت زن قبول نیس ؟

کی گفته چهارتا زن بگیرید؟؟؟

می‌دونی اون زمان چندتا زن میگرفتن؟ هم تو اعراب هم تو ایران خودمون.

اسلام اومد تا چهارتا محدودش کرد

تو قرآن هم کلللللی تأکید شده که اگر تونستید عدالت بین شون رو برقرار کنید بگیرید و خود قرآن هم گفته: و البته که نمی‌تونید 

شهادت زن قبوله کی گفته قبول نیست ؟

ولی به ازای هر مرد، دو زن باید شهادت بده.

می‌دونی شهادت دادن چه ققققدر دردسر داره برا طرف چه ققققدر نا امنی ایجاد میشه چه قدر تهدید میشه؟؟

خدا به زن کمک کرد که مثلاً اگر تهدیدی هم هست، متوجه دو نفر باشه که کمتر بشه تقسیم بشه.

ضمن اینکه تو موارد خاص، شهادت یک زن هم قبوله

2805

خانوم ها اصلا میشه کتک و دست بزن رو اول معنی کنبد؟! 

من شوهرم رو خیلییی خیلییی عصبانی کردم . هی ریخت تو خودش تا دیگ ب نقطه جوش رسید. زد تو سرم. همین. زود زوودم پشیمون شد اومد عذرخاهی. میخاستم برم نذاشت. 

دوسالونیم عروسی کردیم ۲ ، ۳ بار همچین کارایی کرده.ینی دست بزن داره؟؟؟ 

خیلی دوسم داره و محبت میکنه و بحر فم گوش میده. مشاورم رفتیم میگفت تو ب نقطع جوش میرسونیش خیلی گیری و زبون دراز 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 

قدیما زنا تحمل میکردن بیچاره ها الانک کسی تحمل نمیکنه دوس داشتن رو باید نگه داشت حفظ کرد کدوم زنی میخواد شوهرش بزنتش 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

18سال از زندگیم میگذره و تقریبا ده سال اول همش کتک خوردم اونم بی دلیل ولی چون پناهی نداشتم و از زندگی میترسیدم و مهمتر از همه دوتا دختر داشتم ک میدونستم من برم اونا کتک میخورن موندم . کم کم راضیش کردم بره دکتر اعصاب چون خودشم واقعا اذیت میشد . الان خدا رو شکر از گل نازکتر بهم نمیگه .

بنظرم اکثر مردا بعد دعوا ته دلشون پشیمون میشن . برا خانومایی که میگن همسرم دکتر نمیره . ی چند جلسه اول خودتون برید بعد ممکنه همسرتون همراهیتون کنه❤️

منو یبار کتک زد اونم تقصیر خودم بود خیلی زبون زدم. ناگفته نماند که همون یبارم رفتم پزشک قانونی که دیگه گه بخوره بزنه. ولی دوسش دارم. 

مامانا هم بعضی وقتا بچه هاشونو میزنن قرار نیست که از هم متنفر بشن

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
مرد خوبیه همیشه پشتم بوده جلو خانوادش نمیزاره کوچکترین حرفی بهم بزنن هر چی بخوام نه نمیگه تمام هزین ...

اگه مشهد هستی بهت دکتر نسرین بهلول رو معرفی میکنم..فقط سه مورد تو فامیل همسرم بودن که پیش ایشون باردار شدن بعد چندین سال طولانی

پس چرا گفته ۴ تا زن بگیرین ؟؟؟ شهادت زن قبول نیس ؟

کجا گفته ۴ تا زن بگیرید حتما؟ کیو دیدی ۴ تا زن گرفته باشه؟ کدوم آخوند و مرجع تقلید ۴ تا زن دارع؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من اوایل عاشق همسرم بودم ولی بعد با کتکاش فحشاش به خودم و خونوادم آبرو ریزیاش ازش متنفر شدم هر زنی د ...

سوره محمد به نیت اینکه اخلاقش خوب بشه بخون 

از طرف خودت و خودش استغفار کن فقط لفظ استغفرالله

امیدوارم ورق برگرده

2810