2777
2789
ممنونمولی یه چیزی بگم،من ترجیح میدادم همسرم داد بزنه کتک بزنه، تا اینکه زخم زبون بزنه.. ترجیح میدادم ...

شوهر منم زبونش مثل نیش ماره یعنی قشنگ جنون میگیرم با حرفاش..تازه ب جز کنایه و طعنه و زخم زبون کتک هم میزد فحش هم میداد و هزارتا کار دیگه..

بعد از چند سال تازه یک ماهه بخشیدمش.ولی چ فایده زخم زبوناش هنوز هست و قلبم همیشه پاره پورس

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
پدرو مادرم باهام قهر کردن گفتن نرو پس ولی ۹ سال میگذره از ازدواجم اصلاا عجیب طاقتم نمیگرفت خونشون ، ...

وقتی عملی یا زبانی عذرخواهی می‌کنه کافیه؛

مردها با زن ها فرق دارن،

زن ها گاهی جیغ می‌کشن و غر میزنند و تجسس می‌کنن، اما مردها گاهی داد و فریاد و کتک کاری ؛

اگر گذشت و ایثار نباشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه ،

الان تو اطرافیان ما سه مورد هست که چهارمین ازدواج شون هست،

برخی اطرافیان شون با تعجب میگن چطور اینا میتونن هی ازدواج کنن طلاق بگیرن باز ازدواج کنن طلاق بگیرن!

آدم به جای اینکه ناپدری برای بچه اش بیاره با مشاوره و گذشت و ایثار پدر اصلی بچه اش رو اصلاح می‌کنه و به زندگی ادامه میده.

هر کسی ایراداتی داره به جز ۱۴ معصوم هیچ کس معصوم نیست‌.

خود ما هم ایراداتی داریم که اطرافیان تحمل میکنن

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چه حرفی که اینقدر شما رو میریزه بهم خب چرا عکس العمل نشون بدی که هر دفعه تکرار کنه بی محلی کن خ ...

اگر خودمم از قبل ناراحت باشم، خیییییییلی تحملش سخته...

به خاطر بچه م سعی خودمو میکنم...

سه چهار بار اخیر فقط با بغض گفتم از حرفت ناراحتم به خدا واگذارت میکنم.

بعدم پسرم گیر داد برو مامانو بوس کن، به خاطر اینکه خوشحال بشه و با ناراحتی نخوابه، خندیدم و خودمو خوشحال نشون دادم...ولی روحم بددددجوری زخمه...

2805

من دوسش ندارم دیگه ولی باهاش زندگی میکنم یه بچه دارم الان یه مدت خوب شده البته وقتی خیلی عصبی میشد میزد چون منم داد میزدم اما خب اونم دست بزن داره اما واقعا دیگه بهش عشق ندارم دوسش ندارم قلبا خونه و ماشینم به نام منه اما بدون مرد زندگی کردن برای من سخته تنها بچه بزرگ کردن سخته منم نه پدر مادر دارم نه هیچی اگه اینم بره تنها میشم البته بگما ابنجوری نیست هر روز خدا پاشه سر هر چی الکی کتکم بزنه اینجوری بود حتی یک دقیقه هم باهاش ادامه نمیدادم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

مردی ک کتک بزنه از چشم میفته خیلی زود

بعید میدونم دوس داشتن همچین فردی پایدار بمونه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

برو شکایت کن آدم بشه دیه بده دفعه دیگه ازاین غلطا نمیکنه

بفهمه میکشه منو

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من دارم جدا میشم و یکی از دلایلمم کتک هست ، ولی وابستگی اذیت می‌کنه درحالیکه واقعا دلم سیاه شده ازش

شما هم متوجه این وابستگی لنتی هستید
ول نمیکنه ادمو 😐

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

شوهر منم زبونش مثل نیش ماره یعنی قشنگ جنون میگیرم با حرفاش..تازه ب جز کنایه و طعنه و زخم زبون کتک هم ...

وقتی هنوز نفس میکشی و زنده هستی یعنی خدا فرصت زندگی مجدد بهتون داده،

هر روز که از خواب بیدار میشی یه زندگی تازه است.

اصلا به گذشته فکر نکن و سعی و تلاش کن از الان به بعد با همسرت زندگی عاشقانه و خوبی داشته باشی.

خودت کارهای مورد علاقه ات رو با همسرت صحبت کن که انجام بده اینطوری آروم آروم خاطرات تلخ گذشته رو فراموش میکنی و کلی خاطره شیرین جایگزین اش می‌کنی ،

مثلاً اگر شهربازی دوست داری ازش بخواه ماهی یکبار برید یا هر موضوع دیگه که علاقه داری 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

وقتی ازدواج میکنیم متعهد می‌شویم 

قرار نیست با یه بار سیلی خوردن که شاید به خاطر مشغله اشون باشه ول کنیم بریم 

وقتی متعهد هستیم یعنی عاشق هستیم 

من بارها که به خانوادم توهین کرده سریع بحث را عوض کردم یا گاهی اوقات عصبانیه از روی کلافگی لگد پرت میکنه ولی شبش ذرت درست میکنم با تخمه میخوریم از یادمون میره🙂

شما هم امتحان کنین مهربونا 

2810