2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اعتقادی ب طلاق ندارم ب خاطر خیانت خیانت ی نوع سرگرمی هست برای مردها وگرنه زن زندگیش و مورد علاقش توی ...

خیانت شوهر من در حد تماس و چت نبود عزیز... در حد ازدواج و صیغه ست. در حد اینکه زنمه خطابش می‌کنه . 

وااای

حقش بوده 

ولی حییف اون خانومه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
2805
آره دقیقا تو استرس متاسفانه زمانی که اومد خواستگاریم همه تعریف دست و دلبازی و با شخصیتش میکردن وضع م ...

شوهر منم عصبی هست وقتی عصبانی شه خیلی ترسناکه ولی فقط داد میزنه و نهایت خودشو میزنه😆

کاش زنایی که کتک میخورن پشتوانه داشتن جدامیشدن بیشترازدرد کتک روحته که دردمیکنه😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بله

بچه هم دارید

من سلیطه بازی درمیارم وقتی میزنه یا فحش میده .اما خب باغروری که میشکنه چ باید کرد ...یعنی میشه تو دن ...

وقتی با هم خوبید باهاش صحبت کن بگو مگه مریضی یا  تو بچگی کتک خودی داری اغده تو سر من درمیاری 

قرص اعصاب براش بخر بکن تو آبی چیزی تا کوفت کنه 

ببین مرد رو باید خورد کرد این که میگن به مرد احترام بزارید حرف مفته مردا احترام ببینن هار میشن 

خودتو بالا بگیر به خودت برس محل نزار زیاد بهش 

مردا اینجور زنا رو جریت نمیکنن بزنن 

کاش زنایی که کتک میخورن پشتوانه داشتن جدامیشدن بیشترازدرد کتک روحته که دردمیکنه😢

بچه روچکارکنیم قانون لعنتی بچه رو نمیده کهههه 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
پیداست مثل من پاییزو دوست داری 😍باعکست رفتم به سالهای کودکی😘

آره دقیقا 🥺😘🩷

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اره

من که یه بارتودعوا چنان زخمی کردم باناخونام  تایک ماه به سختی وضومیگرفت چون خیلی بدزد منم میخواستم جداش کنم ناخونام بلند بود بدنش زخمی شد ولی دلم خنک شد 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

2810