بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدا قبلم درد میگیره این چیزارو میبینم من بودم یه ضربه ای میزدم
تقریبا ده روز پیش پیام داد حلالم کن گفتم نمیکنم به خاطر ظلمهات گفت من کاری نکردم فقط شاید کم کاری کردم منم گفتم حتما کتک هات کم کاری هات بوده خلاصه که اعتقادی نداشت ک کاری بدی کرده
نمیدونم والا تو هم فحش بده من همیشه مقابله به مثل میکنم
من سلیطه بازی درمیارم وقتی میزنه یا فحش میده .اما خب باغروری که میشکنه چ باید کرد ...یعنی میشه تو دنیای دیگه تقاص پس بده؟این دنیا نه چون میفته گردن خودم
برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....
تقریبا ده روز پیش پیام داد حلالم کن گفتم نمیکنم به خاطر ظلمهات گفت من کاری نکردم فقط شاید کم کاری کر ...
شما طلاق گرفتی لسی؟
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
یکی از همسایه هامون لبنیاتی داره به یه خانومه که یکم کم داره پنیر فروخته. فرداش خانومه اومده گفته یک کیلو بهم پنیر کم دادی...اینم قسم خورده که نه کم ندادم.شوهره شنیده. برده اتاق با کمربند سیاه و کبودش کرده میگفت اخر بچه هام یاحسین کشیدن کمربندو گذاشت زمین.... میگفت حتی سینه هام کبوده و نمیتونم بچه شیر بدم و حلالش نمیکنم اون خانومو