2777
2789
منم اوایل زندگیم از همه کشیدم از هر کی فکرشو بکنی به یه جایی رسیدم که گفتم. بگه کافیه هر چی ظلم دیدم ...

مرسی عزیزم اتفاقا همین کارایی که گفتی شروع کردم چون واقعا بسمه دیگه 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
زندگی آنقدر پیچ و خم‌ داره... الان رو‌ نبین که مدام تو گوش ملت میخونن رها باشید آزاد باشید مگه چندبا ...

آره من اعتقاد دارم آدم تاجایی که می تونه زندگیشو درست کنه نشد جدا بشه اگه شرایطشو داره و یا شرایط جدایی رو فراهم کنه و جدا بشه

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر پروفایلتو دوست داشتم 😍

مرسی عزیزم❤️ 

قشنگ تر بود اینجا کامل نیفتاد بالا پایینش😅

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
وای خدا قبلم درد میگیره این چیزارو میبینم من بودم یه ضربه ای میزدم

تقریبا ده روز پیش پیام داد حلالم کن گفتم نمیکنم به خاطر ظلمهات گفت من کاری نکردم فقط شاید کم کاری کردم منم گفتم حتما کتک هات کم کاری هات بوده خلاصه که اعتقادی نداشت ک کاری بدی کرده 

2805

عزیزم دوسداشتن با کتک از بین میره و فقط حس وابستگی میمونه..و به مرور حس وابستگی هم از بین میره و فقط میخوای فرار کنی و خودتو نجات بدی.

خیلیا هم فقط پای بچشون موندن

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
انشالله درمان شه اینجور زندگی خیلی سخته همش تو استرس و ترس طفلی بچه هات😓

آره دقیقا تو استرس متاسفانه 

زمانی که اومد خواستگاریم همه تعریف دست و دلبازی و با شخصیتش میکردن وضع مالیش هم خوب بود ولی خانوادگی عصبی هستن 

نمیدونم والا تو هم فحش بده من همیشه مقابله به مثل میکنم

من سلیطه بازی درمیارم وقتی میزنه یا فحش میده .اما خب باغروری که میشکنه چ باید کرد ...یعنی میشه تو دنیای دیگه تقاص پس بده؟این دنیا نه چون میفته گردن خودم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
تقریبا ده روز پیش پیام داد حلالم کن گفتم نمیکنم به خاطر ظلمهات گفت من کاری نکردم فقط شاید کم کاری کر ...

شما طلاق گرفتی لسی؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

یکی از همسایه هامون لبنیاتی داره به یه خانومه که یکم کم داره پنیر فروخته. فرداش خانومه اومده گفته یک کیلو بهم پنیر کم دادی...اینم قسم خورده که نه کم ندادم.شوهره شنیده. برده اتاق با کمربند سیاه و کبودش کرده میگفت اخر بچه هام یاحسین کشیدن کمربندو گذاشت زمین....‌ میگفت حتی سینه هام کبوده و نمیتونم بچه شیر بدم و حلالش نمیکنم اون خانومو

😐یعنی تو دعوا کتکش میزنی

نه حالا اونجور کتک ولی سندروم دست بی قرار دارم یه چک رو میخوره😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

تقریبا ده روز پیش پیام داد حلالم کن گفتم نمیکنم به خاطر ظلمهات گفت من کاری نکردم فقط شاید کم کاری کر ...

چه پرو پیامم داده الان جداشدی،؟ 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

2810