2777
2789
همین که میگی درسته چون هار نبودم ظلم کردن بهم الانم سالهاست افسردگی گرفتم

منم اوایل زندگیم از همه کشیدم از هر کی فکرشو بکنی به یه جایی رسیدم که گفتم. بگه کافیه 

هر چی ظلم دیدم و مهربون و آروم بودم بسه دیگه 

از من بدبختتر و مظلوم تر نبود حتی زبون نداشتم جواب یه حرفو بدم 

ولی گفتم بسه دیگه باید تغییر کنم بخدا الان کل خانواده شوهر رو حریفم شوهرم کردم خمیر تو دستم 

هم با ادب هم زبون باز و زبون دار 

افسردگی چیه عزیزم خودت به خودت کمک کن دکتر برو یه دور شش ماهه قرص بخور حالت خوب میشه 

منم اون موقع ها از شدت ظلمایی که کشیدم گریه میکردم به حال خودم اما حالا میگم اگه اون اتفاقا نمی افتاد الان اینی که هستم نبودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مگ زنا نمی‌زنم خیلی از زنا شوهرشون کتک میزنن

عزیزم دوتاش اشتباهه خب تحت هیچ شرایطی نباید کتک زد میگن بچه خیلی کوچیک رو نزنید چون از همون بچگی شخصیتش شکل میگیره بعد حالا آدم بزرگ شخصیت نداره که کتک بخوره!  نباید به تنبیه بدنی حتی فکر کرد

یه زن و شوهر دعواشون میشه زنه شوهرش هل میده سرش میخوره به تیزی دیوار میمیره خانواده شوهرش گذشت نکردن طفلی اعدام شد تو سن خیلی کم بیست و خورده ای بیشتر نداشت 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
من کتک نخوردم خیانت دیدم هنوزم دوسش دارم نمی‌دونم چه درد و بلاییه تو وجودم که اصلا و ابدا نمیتونم طل ...

اعتقادی ب طلاق ندارم ب خاطر خیانت 

خیانت ی نوع سرگرمی هست برای مردها وگرنه زن زندگیش و مورد علاقش تویی 

کلا سیستم فکری و احساسی مرد و زن باهم فرق داره اونها برای سرگرمی و تنوع میرن سراغ زنهای دیگه بدون هیچ حس خاصی

یه زن و شوهر دعواشون میشه زنه شوهرش هل میده سرش میخوره به تیزی دیوار میمیره خانواده شوهرش گذشت نکردن ...

ازهمین میترسم والامیکشتمش

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اون نخواسته تورو بزنه وگرنه قدرت مرد ۴۰ کیلویی از ی زن ۸۰ کیلوییم خیلیییی بیشتره اگر میخواست میتونست

میخواستم همینو بفهمم سوال بود برام که شوهرم رعایت منو کرده یعنی احتمالا 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
پدرو مادرم باهام قهر کردن گفتن نرو پس ولی ۹ سال میگذره از ازدواجم اصلاا عجیب طاقتم نمیگرفت خونشون ، ...

انشالله درمان شه اینجور زندگی خیلی سخته همش تو استرس و ترس طفلی بچه هات😓

اره میکنم این کارهارو بدتر جری میشه بیشترمیزنه یبار چون تودعوا جیغ کشیدم کل مرده هامو ازاول تااخر فح ...

نمیدونم والا تو هم فحش بده 

من همیشه مقابله به مثل میکنم 

2810