2777
2789
خب کلا خوب نیست حرمت هاشکسته میشه دیگه مثل قبل نمیشه ....ازچشم طرف میفتن هم زن هم مرد

ما یکی از فامیلامون چون شوهرش هلش داده بود طلاق گرفت بعدم زندگیش نابود شد و کلا حالش خوش نیس فک میکردم بهتر هست ولی نبود می‌خوام بگم شدت کتک و نوعشم مهمه مثلاً اگر آسیب برسه واقعا باید شکایت کرد ولی بعضیام از اونور بوم افتادن دیگه 

عزیزم خیلی ناراحت شدم لطفاً نزار کسی بزنتت قوی باش من یه حرفی دارم که به دوستام میزنم میگم هار باشید ...

همین که میگی درسته  چون هار نبودم ظلم کردن بهم الانم سالهاست افسردگی گرفتم 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جیغ که آدم میزنه ناخودآگاه چون داری کتک میخوری ...اصلا نمیتونم دفاع کنم ازخودم اون کجاو من کجا یبار ...

حداقل به چیزی بردار بزنش دست و پاتو تو هوا تکون بده همون لباسش بکش دستت کشید جیغ بنفش بزن ابرو براش نزار 

برو بیرون داد و هوار کن بهش بگو بی غیرت بهش بفهمون که متنفری ازش 

2805
ببین منم آخه باشوهرم درگیر شدم ده یازده سال پیش. همونقدر که خورده بودم زده بودم.نمیتونم اسمشو کتک خو ...

اون نخواسته تورو بزنه وگرنه قدرت مرد ۴۰ کیلویی از ی زن ۸۰ کیلوییم خیلیییی بیشتره اگر میخواست میتونست

ببین منم آخه باشوهرم درگیر شدم ده یازده سال پیش. همونقدر که خورده بودم زده بودم.نمیتونم اسمشو کتک خو ...

خوبه ولی من شوهرم قوی هست من زورم نمیرسه بهش 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
حداقل به چیزی بردار بزنش دست و پاتو تو هوا تکون بده همون لباسش بکش دستت کشید جیغ بنفش بزن ابرو براش ...

اره میکنم این کارهارو بدتر جری میشه بیشترمیزنه یبار چون تودعوا جیغ کشیدم کل مرده هامو ازاول تااخر فحش داد ...حالا من اصلا حرف بدنمیزنما ولی اون میشوره آدمو

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
ما یکی از فامیلامون چون شوهرش هلش داده بود طلاق گرفت بعدم زندگیش نابود شد و کلا حالش خوش نیس فک میکر ...

هل دادن فرق میکنه باسیلی زدن ولگد زدن وهزار کار دیگه....من که حس ام مثل قبل نمیشه هیچ وقت یعنی متنفرم متنفر...

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

اون نخواسته تورو بزنه وگرنه قدرت مرد ۴۰ کیلویی از ی زن ۸۰ کیلوییم خیلیییی بیشتره اگر میخواست میتونست

پس چی ...والا من اصلا اینارو باور نمیکنم اگرم بوده باشه صددرصد شوهرش نخواسته محکم بزنه .شوهر من غولیه ۱۰تامث منم زورش نمیاد

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
آفرین منم میزنمش🤣🤣البته به شوخی🤭

ولی من شوخی نکردم😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

برا ما در حد پیچوندن دست یا یکی دوتا لگد بوده...

ولی بدجوری عصبانیش کرده بودم

بخوام حساب کنم خودم خیلی بیشتر زدمش. گاهی حتی با مشت هام کبود شده...

اما خب من همسرمو آنچنان دوست ندارم. من زندگی مو دوست دارم. عاشق زندگی مون و پسرمم...همسرمم جزئی از این زندگیه...

روزهای قشنگ داشتیم لحظات عاشقانه و شاد...روزهای بد هم تا دلت بخواد داشتیم...

زندگی همینه من پذیرفتم. مشکل جدی ندارم ولی عشق آتشین هم ندارم. ویژگی های خوب فردی زیادی داره همسرم و من با اینکه زیاد دوستش ندارم به نظرم همسر ایده آلی نیست، واقعا بهش افتخار میکنم...

وای خدا چرا باورش سخته🥺الهی بمیرم برات روانیه مگه

پدرو مادرم باهام قهر کردن گفتن نرو پس 

ولی ۹ سال میگذره از ازدواجم اصلاا عجیب طاقتم نمیگرفت خونشون ، میدونستم شوهرم هم پشیمونع یه لحظه دیوانه میشه حتی مدرک پزشک قانون هم گرفتم داشته باشم ولی خودش خیلی پشیمون بود گفت شنبه میریم روانپزشک و مشاور خانواده  مشکلم درست شه منم بخشیدم بچه دارم نمیتونم ولش کنم

2810