2777
2789
چه مهربون و باشعورمنم همین فکرو کردم که ممکنه بعضی خانوما دلشون بشکنه با این پست

♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتک🤯🤯🤯🤯 به امام حسین یه جوری میزدم دهنش پر خون بشه کاری میکردم شبا کابوسمووو ببینه کاری میکردم ب ...

واااای ددم وااای🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون

فامیل هردفه جوری کتکش میزنه که کارش ب بیمارستان میفته ولی هرچی داداشاش اسرار میکنن میگن بزار یه بار شکایت کنیم میگه من عاشقشم به شما چه 

به خدا جوری کتکش میزنه که ادم دلش براش کبابه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
میشه این رابطه رو اصلاح و جبران کرد

چجوری؟

میدونم دوسم داره ولی چندین باااار دلمو بد شکونده.

یبارش یه حرفایی که من و خودش و خانوادم میدونستیم توی دعوا جوری بلند بلند گفت که همسایه ها بشنون.

دلم‌شکست چون من تقصیری توی اون حرفا و موضوع نداشتم.

بغض کردم و کلی گریه کردم.خودش دید چقدر کارش بد بوده،اومد به زور و التماس برد سر سفره شام.بی صدا اشکام گوله گوله میریخت.به بچم غذا میدادم ولی نمیخوردم.هی التماس کرد بخور.لقمه گرفت.لقمه رو قورت میدادم و فقط اشک میریختم.

دیگه شروع کرد به گریه و معذرت خواهی.اما چه فایده.آبروی رفته رو چطوری برمیگردونه؟

نه اینکه وایساده تا بزنیش... یاد دعواهای خواهر برادری افتادم... معلومه دعواها عمقی نیست... تهش یه وج ...

بعدش رفته بود خرید برام یک چیز مقوی گرفته بود 

میگفت بخور یا بخورم چون محکم زدی 

منم اهمیت ندادم

چه می‌دونم 

آدمی ام تا به آخر نرسم دست بردار نیستم

عزیزم میشه ادرسشو بگی کدوم ایه؟؟؟ کدوم حدیث؟؟

تو تلویزیون دیدم که کارشناس مذهبی میگفت ، خودشم میگلت که به صلاح زنه. حتی اگه مثلا شوهرش ازش همبستری بخواد ، زن امتناع کنه میتونه کتکش بزنه و طلاقش بده

تو تلویزیون دیدم که کارشناس مذهبی میگفت ، خودشم میگلت که به صلاح زنه. حتی اگه مثلا شوهرش ازش همبستری ...

خوبه حرفای تلوزیون وقتی راجب خوبیای اسلام میگه باور ندارین این حرف چرت ک سندیت نداره معلومم نیس راست بگی یا نه و باور کردی میگی

اسلام با مخالف خشونته همین اما حسین گفته اگر دین ندارین لااقل ازاده باشید میدونی یعنی چی؟؟کلی حرف داره این جمله

موفق باشی

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

از کجا میدونی دوست نداره؟

خب دیگه عزیزم معلومه، قبل از خیانت کار شدنش ک همش خونه نمیموند بامن وقت نمیگذروند مگه کم اونم وقتایی ک دوستاش میگفتن زنتو بیار مام زنمونو میاریم بریم گردش، همش یا خونه پدرش بود یا خواهر برادراش وقتی ام میومد خونه منم اون موقع کم سن و سالتر بودم و مادون ی ریز غر میزدم میگفتم تو خونه نمیمونی بمن توجه نمیکنی و ....

اونم می‌گفت بهت علاقه ندارم راستش چون دوست ندارم خونه نمیمونم خودت نفهمیدی؟🥲 کلا برا ازدواج بامن دودل بود بهتره بگم ۸۰ درصد دلش نمی‌خواست من با گریه و التماس نگهش داشتم

بعد ک حرفمو گوش نمی‌کرد الانم نمیکنه آدم حسابم نمیکنه بیشتر وقتا، حرف حرف اونه مگه اینکه بهش التماس بکنم یبارم حرف من باشه، بعدشم ک سه ساله خیانت کار شده بازم هی تو دعوا میگه بهت علاقه ندارم و ....

دیگه باید چکار کنه ک ثابت کنه دوسم نداره؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

2810