2777
2789

موندنتون کناره کسی ک دست روتون بلند میکنه رو شاید بتونم درک کنم میگم لابد جای رفتن ندارین بچه دارین و هرچیزی اما دوست داشتنه همچین کسی ک اینجوری تحقیرتون میکنه رو واقعا نمیشه درک کرد 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا علت این کار اون خانم ها رو.اما میدونم خیلی هاشون شرایط مقابله یا جدایی رو ندارن و بنا ب ...

چه مهربون و باشعور

منم همین فکرو کردم که ممکنه بعضی خانوما دلشون بشکنه با این پست

چرا خانوما تینجوری اظهار نفرت میکنید؟ تو اسلام کتک زدن زن توسط شوهرش مجاز شناخته شده

عزیزم میشه ادرسشو بگی کدوم ایه؟؟؟ کدوم حدیث؟؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مگه میشه همچین چیزی من از شوهرم متنفر بودم و هستم وقتیم کتک کاری شد راه داشت یه لحظه تحملش نمیکردم

ببخشید خندم گرفت خیلی باحال گفتی من از شوهرم متنفر بودم و هستم 😂

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

من🥲 درسته از توهین دوستانی ک اینجا نظر دادن ناراحت شدم اما راست میگن من ب شخصه یک احمقم ک با وجود کتک و خیانت هنوز دوسش دارم 

و متاسفانه این خاصیت عشقه

اونم عشق یکطرفه

فقط کسایی درکم میکنن ک مثه خودم باشن

منم ی زمانی میگفتم اگه دستش روم بلند شه هیچوقت تحمل نمیکنم اما بعد عروسی مون ک اولین کتک رو خوردم نرفتم🥲

میگفتم من اگه ببینم حتی با یکی یه کلمه چت بکنه پدرشو در میارم و میرم

اما بازم طلاق نگرفتم

حتی یکسال قهر بودم پا روی دلم گذاشتم رفتیم محضر ک طلاق بگیریم میخواستم کل مهرمو ببخشم ک طلاقم بده اون طلاق نداد و اصرار کرد برگردم منم قبول کردم با دوتا التماس 😔😔 جرات نداشتم طلاق بگیرم چون هنوزم عاشقشم

با اینکه میدونم دوسم نداره😭😭 

لطفا کسیو قضاوت نکنید مخصوصا کسی ک دچار درد عشق شده 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چرا خانوما تینجوری اظهار نفرت میکنید؟ تو اسلام کتک زدن زن توسط شوهرش مجاز شناخته شده

اسلامی که به زن میگه ریحانه و گل؟اسلامی که زن رو از حقارت و گور سرد نجات داد ؟ الان تو ادیان و مرام های دیگه زنی کتک نمیخوره؟ کم آیه و حدیث داریم در مورد نحوه رفتار با زن؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دلایلش مختلفهبعضیا چاره ای ندارن، جایی ندارن، حامی ندارن ، درآمد ندارن بعضیا به کتک عادت دارن قبلا خ ...

کاملترین جواب👏

کاربر قدیمی هستم تصمیم گرفتم با مهمترین اتفاق زندگیم کاربری جدیدم بسازم🌹🌿
به خاطر این موضوع میتونید برید پیش مشاور

خودم اگه بتونم جلو زبونم و بگیرم اصلا دعوامون نمیشه ولی یه مسئله کوچیک و اینقدر کشش میدم که به یه دعوای شدید کشیده میشه از وقتی هم فهمیدم مشکلم واسه بچه دار شدن جدیه زودتر سر مسائل کوچیک عصبی میشم خیلی هم دلم میخواد برم مشاوره ولی حس میکنم نمیتونم به حرفای مشاور عمل کنم

کتک🤯🤯🤯🤯 به امام حسین یه جوری میزدم دهنش پر خون بشه کاری میکردم شبا کابوسمووو ببینه کاری میکردم به گوه خوری بیوفتهههه بلایی سرش میوردم اسم مادرشو یادش بره بعدم ازش طلاق میگرفتم مگه روانیممممم باهمچین ادمی باشم یا عزت نفس ندارم خدای من میگه دوستش داشته باشم شانس بیاره زنده بمونه 

2810