2777
2789

فهمیدم کی برام مناسبه

بعد

اون آدم مناسب رو انتخاب میکنن و بعد یه مدت به یه آرامش و نظم خفنی میرسه زندگیش 

بعد یهو اینجوری میگه

حس میکنم زندگیم هیجان نداره باهات

حس میکنم باید یه پیشرفت چشمگیر میداشتم

فلانی از من پایینتره زنش یا شوهرش چقدر خفنه

تو خوبی ولی بهت اون حس هوس و عشقو ندارم

اینا چطور آدمایی هستن و اشکال  کارشون کجاست؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بعد اون آدم مناسبه طفلی خیلی گناه داره فکر کنم آهش دودمان اون طرفشو آتیش بزنه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنوع طلبن

🥲🥲🥲💔

و منی که حتی نفرینشم نکردم تازه دعاش کردم خدا هدایتش کنه. خداروشکر بیشتر از یک ماه گذشته از خدا کمک ویژه میخوام و تشخیص چنین آدماییو میخوام که آدم مناسبا این موجوداتو خیلی زود بشناسن

خداییش با خرافاتی بودنش طهارت بلد نبودنش و خیلی ضعف ایمانش ساختم و درستش کردم مثل یه بدن که عضوش قطع شده بود، عضو پیوندی رو پس زد. اینجا نوشتم که بعدا درستش کنم.

من تازه یه آدم مناسب خیلی خوبی بودم

خدایا تو شاهدی نه خیانت

نه اینکه تیغ زدن

نه شکستن دلش و سوزوندنش 

نه آزار اذیت

نه تحقیرش

تازه

خیلی بامزه بودم

کادو دادم

صبوری کردم

کم خرج بودم تحت فشارش نذاشتم

خیلی فان و بانمک بودم 

خیلی میخندوندمش

موقع علم خیلی بحثای علمی جالبی داشتیم

موقع سوالاش با جونو دل جواب دادم

با مناسبتا سعی کردم همه چیو تازه کنم

چیزای جدیدو امتحان کردم باهاش

کلی انرژی دادم و شورو نشاط به زندگیش دادم

خودش میگفت من باتو اصلا حس نمیکنم  ۳۸ سالمه

خودش به زبون میگفت هرکاری کردم و دقیق میفهمید

خب من خودمو تغییر که نمیدم کم نمیذارم و واسه همسرم در آینده قرار نیست کم بذارم

اولا که از وسط زندگی افتادم به حالت قبل از قصد ازدواج مثل دخترو پسر به بلوغ نرسیده. کل زندگیم تعطیل شد از نظر عشق و ارتباط. ولی اگه روزی کسی بیاد این نکته  قطعا حالمو دگرگون میکنه.

مثل اونی که همه چی داشت واسه تفریح رفت بیابون از یه آدم که آبو غذاش کم بود آبو غذا گرفت، بعدم باهاش رفیق شد بعد وسایل طرفو دزدیدو رفت و موقع رفتن

اون بیچاره بهش گفت ، تو که اینکارو با‌من کردی، جایی تعریفش،نکن که آدمای مهربونو خوب نترسن. و رسم  خوبی ور نیفته.

ولی البته من از اول همه اینکارا رو چه کردم چه درآینده پیش،بیاد میکنم همش به نیت ارتباط دادن خدا و بنده هاش بوده. حتی اگه خودم تنها و صفر بمونم  ترجبح میدم یه یون باشم ولی یه یون مناسب و جوش دهنده ارتباطات و واکنش های شیمیایی  

بین خدا و بنده هاش به اسم عشق❤️❤️