2777
2789
عنوان

لطف کنید بچه نیارید وقتی صلاحیت ندارید

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 45 پست
ای وای خدای من الهی بگردم یعنی کس و کار ندارن که بچه رو نگه دارن

این جور ادما کس و کارشون از خودشون بدترن. بهتر ک رفت بهزیستی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دردناکه تو بهزیستی بزرگ بشه ولی حداقل بهتر از زیر دست ننه و بابای داغون بزرگ شدنه ای کاش حالیشون بود ...

دو تا دستگاه تولید مثل + مغز فندقی

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

ای وای خدای من الهی بگردم یعنی کس و کار ندارن که بچه رو نگه دارن

نمیدونم تو محل ما که میگن از شهر. دیگه بودن 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

2805
عمومي دايي پدر بزرگي نداشت كه بردنش بهزيستي ؟

اگر هم داشته حتما قبولش نکردن

بعد همسایه واحد روبرویی ما ادمای بی‌نهایت موجه و با شخصیت و از هر نظر مناسب برای بچه‌دار شدنن اما نمیشه! قربون خدا برم حکمت‌شو شکر .

بعد اینجور آدما که نام بردین عزیزم درکی از این مسائل ندارن .. بعضی انسان‌ها از فرشته بالاتر و بعضی از حیوان پست‌تر هستن .

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بجاش یه همسایه دیگه داریم در حسرت یه بچه 

پسرم گاهی میگفت مامان ببرم بدمش به خاله که بچه نداره اون مواظبش هست 

بعد همسایه واحد روبرویی ما ادمای بی‌نهایت موجه و با شخصیت و از هر نظر مناسب برای بچه‌دار شدنن اما نم ...

دقیقا یه همسایه دیگمون در حسرت یه بچه هست چقدر خرج دکتر و دوا کرده گاهی وقتا میگفتم بچه رو ببریم بدیم به اون نگهش داره 

خیلی دردناکه کاش اینجور آدمارو خدا بهشون بچه نمیداد

منم تو کوچه مادرم یه همچین موردی بود دوتابچه بودن ۶و۲ساله بعضی وقتا پدرمادرشون میرفتن تاچندروز این طفل معصومارو بدون غذاول میکردن همسایه ها بهشون غذا میدادن مستاجربودن ازین جا رفتن دلم آتیش می‌گرفت هروقت میدیدمشون

خیلی دردناکه کاش اینجور آدمارو خدا بهشون بچه نمیدادمنم تو کوچه مادرم یه همچین موردی بود دوتابچه بودن ...

وای به خدا همین بچه همش گرسنه بود هر وقت نمی‌آمد به بچها میگفتم برید بیاردیدش غذا بهش بدیم البته همسایه های دیگه هم هواشو داشتن به من می‌گفت مامان 

2810