2777
2789
عنوان

میترسم بچه ی بعدیم پسر باشه🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 79 پست
سه تا اصلااااااا..دومی هم تصمیم دارم برای اینکه بچه ام تنها نشه بعدا بیارم

اهاینی هنوز حامله نیستی؟مادرت ازروچی حدس زده

تازمانیکه بخای حامله شی صلاح ومصلحت ادم هزارجورچرخ میخوره دختروپسریش معلدم نمیشه فعلا

اهاینی هنوز حامله نیستی؟مادرت ازروچی حدس زدهتازمانیکه بخای حامله شی صلاح ومصلحت ادم هزارجورچرخ میخور ...

ن بابا هنوز برای دو سال دیگه الان پسرم کوشولو هس🫠

چون قبل از بارداریم میگف بچه ی اولت پسره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهاینی هنوز حامله نیستی؟مادرت ازروچی حدس زدهتازمانیکه بخای حامله شی صلاح ومصلحت ادم هزارجورچرخ میخور ...

حق داری اینو بگی چون مادرم حسش واقعا قویه..دو سه ساعت قبل از فوت پدره پدرم خوابشو دیده بود و باهاش صحبت کرد که بعد فوت شد..برای پدر خودش هم خواب دیده بود که روز بعدش فوت شد..وقتی بگه دلم شور میزنه ینی خبریه..خواباش همه تعبیر دارن..مثلا خواب میبینه یکی از اقوام خیلی گرفتاره وقتی بهش زنگ میزنه همون مشکلو داره!بچه ی من یه مدت مریض شد نمیدونی دکترا چی میگفتن ولی مادر من با اطمینان میگف هیچی نمیشه..و خیلییییی موارد دیگه..برای همین میگم😅😅

عزیزم مطمئنم پسز میشه بعد اینکه خونواده شوهر من یدونه دختر ندارن نوه ها همگی پسر تعیین جنسیت هم با م ...

بخدا منم خواهر شوهرام مخصوصا بزرگه زشته😂 ولی اینقدر تنهایی بهم فشار آورده که میگم شبیه عمه بزرگش هم بشه مهم نیست😜

2805
الان پیشش هستم اما راستش خوابیده فردا میپرسم

خدایی بپرسی یادت نره اینجاخیلی اذیتم ازدست قوم شوهرمیخام برم دورباشم اما شوهرم دو دله زیادراضی نیس چون نمیخادازخانوادش دورشه

جنسیت بچه منم بپرس باردارم

خدایی بپرسی یادت نره اینجاخیلی اذیتم ازدست قوم شوهرمیخام برم دورباشم اما شوهرم دو دله زیادراضی نیس چ ...

چشم حتما فردا میپرسم..صفحه نی نی سایتو باز میذارم که یادم نره..امیدوارم ندیده و نشناخته هم بتونه حسشو واقعی بگه ..قبل از اینکه بره بخوابه سوال یکی از کاربرا رو‌پرسیدم برای جنسیت اولش گفت من که ندیدمش که بعدم گفتم حالا حستو بگو..گفت اگر سرکاری نباشه پسره😅😅امیدوارم برای شما حسش درست بگه فردا یادم میمونه میپرسم حتما

مگه قراره کسی باخبر بشه؟بین خودتون و شوهرت باشه

اره مطمئنم خبردار میشن خصوصا موقع زایمان

چون برادختر دومم تو بخش زنان یه نفر ای وی اف کرده بود بالای تختش نوشته بودن ای وی آفی  .بعد  خوب من حتما جاری هام میان ملاقاتم بیمارستان اونجا میفهمن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اره مطمئنم خبردار میشن خصوصا موقع زایمانچون برادختر دومم تو بخش زنان یه نفر ای وی اف کرده بود بالای ...

راستش برای من مهم نیس که بگن ای وی اف کردی..به نظرم اگر واقعا شرایط روحی و روانی و جسمی خوبی داری اقدام‌کم

اگر میدونی سختته اصلا قبول نکن صرفا بخاطر حرف پسرت. یکم دیگه بزرگ بشه یادش میره اما تو میمونی و یه ج ...

از پنج سالگی میگفت داداش میخوام الانم که دوتا دختر دارم همش میگه اونا دوتا هستن من تنهام

به قرآن سر دومی وقتی گفتم خواهر دار شدی های های گریه کرد تا کلی دعواش کردم . شاید باورت نشه همین چند روز پیش به خواهر کوچیکش نگاه کرد  و گفت چی میشد تو داداش بودی. اینقدر اعصابم خورد میشه که میگه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
2810