2777
2789
عنوان

تیر کشیدن واژن و پایین شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 74 پست
هفته یازدهم بودم لکه بینی شدم بهم گف اسپرمت ضعیف بوده بچت داره سقط میشه بعدا از چند نفر شنیدم که دار ...

مگه تو بارداری دوم تو سونو طول سرویکست اندازه گیری نمیشد که ببینی کوتاه شده یانه 

اکثرا تو دوقلو سرکلاژ میکنن

یا دهانه رحم از بیرون باز شده بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه دکتر لعنتی میگه مثانتو خاای کن بیا تو

اره ولی بعدش انومالی گرفت بگو میرم اب بخورم مثانم پر شه برمیگردم احساس دستشویی داشتی برو سونو سرویکس

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

اهمیتی به اینچیرا نده و نخون😐 قرار نیست ک اتفاقی برا یکی دیگه افتاده برای توهم بیفته

والا خونه منو اینترنت و نی نی سایت خراب کرده انقد میخونم دیوونه میشم هیچ اطرافیان من چنتا زایمان کردن نمیدونن سرویکس چیه من خودم از دکتر درخواست کردم طولم بگو

هر ده روزم سونوگرافی هستم 

2805
با بیهوشی انجام میدن؟بعد اونم باید استراحت مطلق باشی؟

اره عزیزم با بیهوشی سبک

دوهفته استراحت مطلق من ۸ماهه برای خودم استراحت مطلق تجویز کردم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

والا خونه منو اینترنت و نی نی سایت خراب کرده انقد میخونم دیوونه میشم هیچ اطرافیان من چنتا زایمان کرد ...

خود سونو گرافی بهت فشار میاره انقد نرو

بیا نی نی سایت ولی موضوعای منفی رو نخون 

بسپر به خدا بیخیال باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم با بیهوشی سبکدوهفته استراحت مطلق من ۸ماهه برای خودم استراحت مطلق تجویز کردم😂

اخه من یدونه دختر مدرسه ای دارم نمیتونم مطلق مطلق شم 

یعنی کارم فقط اونو راهی مدرسه کردنه بعد اون کلا دراز کش هستم

اخه من یدونه دختر مدرسه ای دارم نمیتونم مطلق مطلق شم یعنی کارم فقط اونو راهی مدرسه کردنه بعد اون کلا ...

کار سنگین نکن فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خود سونو گرافی بهت فشار میاره انقد نروبیا نی نی سایت ولی موضوعای منفی رو نخون بسپر به خدا بیخیال باش

چون دوبار سقط تو هفته های پایین داشتم از ترسم هر ده روز سونو میرم تا الان که ۱۷هفته هستم نزدیک ده بار رفتم شده هفته ای یبارم رفتم

مگه تو بارداری دوم تو سونو طول سرویکست اندازه گیری نمیشد که ببینی کوتاه شده یانه اکثرا تو دوقلو سرکل ...

نمیدونم ولی اون میگف قبلا دو تا دکتر رفتم بهم گفته بودن باید دهانه رحم دوخته باشه این دکتر هم مثلا از بهتریناس دکتر گرونی هم بود میگف بهش میگفتم میگف نه اصلا لازم نیست میگف اون دکتزی که سونو میکرد هم گفته بوده ولی دکتره اصرار میکرد که لازم نیس

اها پس با مثانه پر بهتره طول سرویکس گرفته بشع

اره دقیقتره 

تازه واژینال دقیق دقیقه اگه دکتر لازم بدونه میگه انجام بدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کار سنگین نکن فقط

نه بابا کلا آشپزی ظرف شستم هیچی پا نمیشم توالت فرنگی استفاده میکنم دیگه هیچکاری نمیکنم فقط صب خوراکی میذارم کیف دخترم راهی میکنم میره همون

چون دوبار سقط تو هفته های پایین داشتم از ترسم هر ده روز سونو میرم تا الان که ۱۷هفته هستم نزدیک ده با ...

منم دوقلویی ۲۳ هفته داشتم

قرار نیست یه اتفاق چندبار پیش بیاد استرس منم زیااااد بود ولی گذشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا کلا آشپزی ظرف شستم هیچی پا نمیشم توالت فرنگی استفاده میکنم دیگه هیچکاری نمیکنم فقط صب خوراکی ...

خوبه عزیزم بسلامتی این چندماه طی کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810