2777
2789
عنوان

آیا سیاتیک درمان داره

124 بازدید | 23 پست

درود‌.مادر من چندین سال هست که دیسک کمر داشت حدودا نزدیک یکسال هست که سیاتیک هم بهش اضافه شده و وضعیتش بدتر شده یعنی اگر بخوام درموردش توضیح بدم 

عرضم به خدمتتون که موقع راه رفتن ، نشستن درد دارن

صاف هم نمیتونن بمونن یخورده راه میرن از درد خم میشن

پای چپ از لگن تا پشت زانو هنگام راه رفتن درد میگیره

و پای راست هم بعد از 5/10دقیقه سرپا موندن بیحس میشه و گزگز میکنه.دکتر براشون فیزیوتراپی نوشتن بعداً خودمون هم ماساژ و طب‌سنتی امتحان کردیم اما تاثیر آنچنانی نداشته .

چون ناراحتی قلبی دارن سعی داریم که با روش غیرجراحی خوب بشن .....

میخواستم از تمام کسانی که این تایپک رو میخونن خواهش کنم اگر خودشون،یا از خانواده،دوستان و آشنایانشون کسی به این درد مبتلا بوده اما درمان شده لطفا راهنمایی کنه

مادرم 38سالشه از25سالگیش درگیر سیاتیک شد هنوز داره میکشه درمان نداره 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

من یکماهه اسباب کشی دارم کمرم فشار اومده انگشت پای راستم بیحس شده و انگشت شصت پای چپم گز گز میکنه کمر درد دارم بخدا نمیدونم چیکارکنم 

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد از آینده وحشت دارم 

بابای من بود با ماساژ خوب شد و استخر درمانی 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شما چند سالته چه مادر جوانی استخر آب گرم خوبه براش

من20

بله جوون هست چون 18سالشم نبود ک منو دنیا اورد 

خیلی راهو روش های مختلفی رفتیم نشد 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

2810