2777
2789
عنوان

همکلاسی ☻️ بی خود ترین موجود

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 25 پست

محلش نده

دفعه بعد دیدیش بگو چطوری جاذاب خانوم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای یاد یکی از دوستام افتادم هروقت میخواسیم باهم عکس بگیریم تمامممم زورشوو میزد من زشت بیفتم(حالا من بدعکسما از شانس اون تو سلفیایی که با اون میگرفتم خوشگل میفتادم😂)

اخر انقد فیل تر عوض میکرد به نتیجه نمیرسید کلا عکسو نمیگرفت میگف ول کن حوصله ندارم اگه میگرفتم نمیفرستاد برام😂😂😂

وای یاد یکی از دوستام افتادم هروقت میخواسیم باهم عکس بگیریم تمامممم زورشوو میزد من زشت بیفتم(حالا من ...

این آلان میخواست بم ثابت کنه من قیافه ندارم 

سرزبون داشتن مهم نی 

2805

اینایی که به اسی میگن بی جنبه وحالا یه شوخی بوده چیشده مگه🙄،اسم هرچیزیو نمیشه گذاشت شوخی،تو گروه جلو جمع عکس بد ازش گرفته و فرستاده وباعث تمسخر شده،ما به این میگیم شوخی خرکی🚶