2777
2789

ادمی که تا دیروز ادعادش دنیا رو داره میکرد برای خوشحال کردن تو‌ خالا که زمین گیر‌شذی و با افسردگی میجنگی و کم‌اوردی همه هورمون هات بهم ریخته و داغونی وقتی میگی بایذ برم روانپزشک میگه اره برو‌چرا نری‌وقتی کمکی باشه حالت خوب بشه هیچ.کس‌رو‌جز‌خودتون باور‌نکنید جز‌خودتون  چون بقیه فقط برای منافع‌خودشون تلاش‌میکنن منفعت تموم‌بشه همه‌چی‌تموم‌میشه

برسه روزی که منم تیکر بزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خب مگه یکی بگه برو دکتر فحش محسوب میشه؟😐

تازه خودشم که نگفته فقط حرفتو تایید کرده

بنظرم که چیز بدی نگفته

الکی حساس شدی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من نه مریضم‌نه چیزی فقط از‌خرابکاری خودش کم‌اوردم‌ بهتر بود قبل اینکه روان‌منو‌به اتیش بکشه یکم‌فکر‌میکرد که به اینجا نرسم روان هم که خسته میشه توسط خود همون ادم می‌تونه ترمیم بشه الیته اگه زحمت بده بخودش

بنظرم تنها اگسیر درمان هر حال بدی اعتماد بنفس و‌ دادن امید دوباره اس ادما‌خیلی راخت دریغ‌میکنن ازت

دیگران مسعول حال ما نیستن تلاش کن خودتو خوب کنی 

الان ادما حوصله خودشونم ندارن چه برسه به ی ادم افسرده

خودتو خوب کن 

یه چیزی بهت بگم اگه رفتی روانپزشک باید همیشه دارو مصرف کنی عوارض هم داره تاجایی که میشه برو روانشناس ازروش های غیر دارویی استفاده کن اگه خیییلی حالت وخیم بود دارو اونم بادوز پایین مصرف کن روح وروان خییییلی حساسه خیلی 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

وقتی به این نتیجه رسیدی یعنی الان که باید رو پای خودت باشی وخودت حالت خودت رو خوب کنی.

مرسی که منظورمو‌فهمیدی  وقتایی چیزای اینحوری‌‌ادمو‌بیذار می‌کنه خودمو‌مجبور میکنم‌که دوباره یه زندگی برگردم هر طور گه شده ازاین حال باید بیام‌بیرون مگه ادم‌چقدر عمر میکنه 

مرسی که منظورمو‌فهمیدی وقتایی چیزای اینحوری‌‌ادمو‌بیذار می‌کنه خودمو‌مجبور میکنم‌که دوباره یه زندگی ...

منم این دوره رو گذروندم الان ۲سال الویتم خودم شدم.تو زندگی فقط دلت برای خودت بسوزه 

2810