صورتمبه معنای واقعی افتضاح شده بود پر جوش زیرپوستی سفید و پر جوشای قرمز و لک قهوه ای جای جوش ومنافذ زیادددد.فقط هرروز میرفتم جلوایینه و گریه میکردم همش میگفتم خدایا راهی بزار جلوی پام خواهش میکنم ازت .. برای من خیلی مهم بود پوست سفید ویکدستی داشتم کل عمرم یهو ازپارسال جوش میزد و بعد به اوج رسید درحدی که منافذ وچاله چوله شده بود اصلا توخوابمم نمیدیدم هرکیو میدیدم پوستش منافذ داره باخودم میگفتم لابد تغذیه بدی داره یاکاش زودتر دکتر میرفت ولی دکترای پوست واقعا راه حلای موقت میدن داکسی سیکلین داد بهم باچنتا پماد که اصلا تاثیری نداشت رفتم ازمایش تیرویید دادم قرص خوردم تانرمال بشه ۱۰ درصد جوشام بهتر شد ولی نرفت همچنان غمگین و عاجز.. خلاصه توگوگل تاپیک ینفرودیدم دقیقابااین عنوان که بیایید بگم چطوری جوشامو درمان کردم واون سرم نیاسنامید (قابض کننده منافذ بیتروی ) بود گفتم منکه همه چیوامتحان کردم اینم روش نزدیک ۴۰۰ تومن بود خریدم بعد اولین مصرف معجزه دیدم فقط منافذ رو کلا میبنده و وجای جوش و جوش کلا رفت دقیقا سرم نصف شد جوشای من کلاااا رفت .. هرروزدعاش میکنم هرروز .. گفتم منم میام معرفی میکنم به شما شما منو دعا کنید انشالله بچه دار شم عاقبت بخیر شم و خلاصه دعای خیر کنین واسم حتما بخرین خیالتون راحت از تاثیرش بهتون قول میدم ..من همه بلایی سر پوستم اوردم از انواع پمادا وقرصا بگیر تا.. انشالله حال دلتون خوب باشه عزیزان
هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.