2777
2789
عنوان

بیایید بهتون بگم چیکارکردم که جوشای صورتم خوب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 122 پست
عزیزم چجوری استفاده اش کردی؟

خود داروخونه توضیح میده بهتون ولی خب شبا قبل خواب صورتمو با صابون میشستم بعد این سرم که حالت قطره چکون داره بااون رو صدورتم ماساژ میدادم . عین آبه .

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکنومیس دارم اون اولی اسمش چیه ؟

سدر و ماست ازقدیم میگن خوبه لکه بره قاطی کنید برای بدن توحمام .من خودم حوصله اینچیزا رو ندارم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

2805
ی مدت تغذیتو درست کن ی فیشیالم بروو میره اینا

اینا ازتغذیه نیس بخدا نیس من یکی هیچی نمیخوردم ولی الان تادلت بخاد سس کچاپ و فست فود هرچی ک نمیخوردمو خوردم تخمه هرشب میخورم کلااز گرمی واینا نیس  

اگه سرم‌قطع بشه جوش ها برنمی‌گردن؟

من خیلی وقته نمیزنم نه برگشت نداره بااینکه هرشب گرمیجات وسس مصرف میکنم 

اینا ازتغذیه نیس بخدا نیس من یکی هیچی نمیخوردم ولی الان تادلت بخاد سس کچاپ و فست فود هرچی ک نمیخوردم ...

ببین من پیشونیم واقعا دقت کردم هر وقت غذام بد میشه جوش میزنه برا منم اکثرا زیر پوستی میزنه

گلم چرا عکس پوستتو پاک کردی بذار بمونه تاثیر شو ببینیم شناسایی که نمیشی خدایی نکرده

من نفرستادم عزیزم اصلا عکس ندارم که بدم اتفاقا گفتم که انقدر پوستم خراب بود  توگوشیم نگه نمیداشتم پاک میکردم

خدایا یعنی رو پوست منم میسازه پوستم انقد حساس و مزخرفه که هر چی جوش بزنم جاش میمونه حتی اگه دستکاریش ...

مطمعنم از پوست من مذخرف تر نیس  عین ابله مرغون بود پوستم 

۳۸۰ تومنه کلا بگیر بزن ضرر نمیکنی 

کسی راه کاری برای لک قهوه صورت داره من خانواده مادریم اینجورین صورت منم با دست هام داره لک میشه

ببین ی دکتری هست لکا رو خارج می کنه با روش پکینگ اپ تو اینستا ی سرچ بزن

ببین من پیشونیم واقعا دقت کردم هر وقت غذام بد میشه جوش میزنه برا منم اکثرا زیر پوستی میزنه

منکه ازبس ناراحت بودم فقط سوپ جو میخورم حتی زردچوبه نمیزدم دیگه میگفتن ادویه براکبد خوب نیس مرغ هورمونیه کلا آب میخورم صب تاشب  داشتم دیوونه  میشدم بعد الان میبینم اصلا ب تغذیه نبوده الان صبح تاشب تخمه و سس و اینچیزا میخورم

استاتر جان ممنون... من حوش دارم زیرپوستی و اینکه پوستم زنده نیست نمیدونم چطوری منظورمو بگم😂

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
2810