2777
2789

من از درون واقعا و عمیقا نیاز شدید به کمک دارم،نیاز دارم یکی بشنوتم،یکی باشه که بهش اعتماد کنم،که قضاوتم نکنه....چون من دارم نابود میشم،چنذ ساله تصمیم گرفتم حرف بزنم.دردودل کنم.اما همیشه دوستام بهم میگفتن همه مشکل دارن و در ظاهر خودشونو خوب نشون میدن و تو هم باااید خودتو خوب نشون بدی حتی اگه درحال فروپاشی روانی هستی،اومدم تو این سایت حرف بزنم که قضاوت یسریا قشنگ خوردم کرد،نمیتونستم برم پیش تراپیست به هزاران دلیل،خانوادمم نمیتونم باهاشون حرف بزنم،من دارم نابود میشم اما نمیتونم حرف بزنم،من شدییید نیاز دارم به یه بغل،اما اینو از دوستام نمیخام،،،،یکی بغلم کنه که بفهمتم،درکم کنه،کمکم کنه،قصاوتم نکنه....اما هیچکس نیست...واقعا زندگی زیادی بیرحمه...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مرسی عزیزم،خوشحالم که آدمای خوش قلبی مثل صما هنوز هستن

فداتشم شاید چون منم از ته قلبم نیاز داشتم یکی باهام حرف بزنه انقد این‌حسو سرکوب کردم ک دیگه خنثا شدم برو بعضی از تاپیک های اولمو ببین