2777
2789
عنوان

یه سریال چینی معرفی کنید که

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 55 پست
😂❤️‍🩹اهل چینی زیاد نیستم آمریکای همین مدلی پیدا کردی به منم بگو

امریکایی نمیبینم اصلا 😂😂یکی دیدم نصفه حالم بدشد خیلیی فضاش بد هست چینی عالیه حتما ببین انقدر خوبه

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

من جنایی معمایی بیشتر میبینم تا عاشقانهعاشقانه بستگی داره که کیا بازیگرش باشنمثلا یکی دارم( عاشقانه ...

اها منم جنایی میبینم الان رو مود عاشقانه رفتم حتما این ژانر استاد دانشگاه میخوام😔😂😂هعییی عه اینم شنیدم منم اسمش

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امریکایی نمیبینم اصلا 😂😂یکی دیدم نصفه حالم بدشد خیلیی فضاش بد هست چینی عالیه حتما ببین انقدر خوبه

برعکس من حال میکنم با آمریکایی 

البته باید بلد باشی کدوماش ببینی وگرنه واقعن بعضیاش حال آدمو بد میکنه چینی و کره ای ترسناک نگاه کردم ولی عاشقانه حال نمیکنم ترجیحم آمریکایی هست

اها منم جنایی میبینم الان رو مود عاشقانه رفتم حتما این ژانر استاد دانشگاه میخوام😔😂😂هعییی عه اینم ...

حتی من شنیدم میگفتن ک توی خود کره این فیلم خیلی طرفدار داره

عاسقانه دیگه ای بخوای بت میگم این ژانر هیچی ندارم🫠😂

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

برعکس من حال میکنم با آمریکایی البته باید بلد باشی کدوماش ببینی وگرنه واقعن بعضیاش حال آدمو بد میکنه ...

اهوم این که من دیدم فک کردم مثل چینی ها بعد ۳۰ قسمت تازه اجازه میگیرن دست همو بگیرن هست بخدا😂😂😂پشمام ریخت ۱۰ دقیقه اول یه صحنه که نه طولانی بود دیگ هعی دیگ ندیدم امریکایی چینی و کره ای بیشتر تو حس میرم من

حتی من شنیدم میگفتن ک توی خود کره این فیلم خیلی طرفدار دارهعاسقانه دیگه ای بخوای بت میگم این ژانر هی ...

واقعا شاید دیدم پس

واقعا شاید دیدم پس

بازیگر مردش وی ها حونه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

اره میشناسمش

خیلی جیگرهههه😭😂

اهوم این که من دیدم فک کردم مثل چینی ها بعد ۳۰ قسمت تازه اجازه میگیرن دست همو بگیرن هست بخدا😂😂😂پش ...

😂یه روز باید برم آمریکا ببینم 

اینا تو زندگی واقعیشونم همینطورین یا نه❤️‍🩹

چین رو نمیدونم ولی کره با اون انیمه هاش خیلی وضعش خرابه💔😂🤣

اره کیوته 😂😂🦋😍

چهره خیلی ساده و اما تو دل برو داره

😂یه روز باید برم آمریکا ببینم اینا تو زندگی واقعیشونم همینطورین یا نه❤️‍🩹چین رو نمیدونم ولی کره با ...

اره والا😂😂انیمه نبین برو سریال هاشون رو ببین 

چهره خیلی ساده و اما تو دل برو داره

دقیقا اجزا صورتش به هم میاد چمشاش من خوشم میاد

2810