دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اها منم جنایی میبینم الان رو مود عاشقانه رفتم حتما این ژانر استاد دانشگاه میخوام😔😂😂هعییی عه اینم ...
حتی من شنیدم میگفتن ک توی خود کره این فیلم خیلی طرفدار داره
عاسقانه دیگه ای بخوای بت میگم این ژانر هیچی ندارم🫠😂
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
برعکس من حال میکنم با آمریکایی البته باید بلد باشی کدوماش ببینی وگرنه واقعن بعضیاش حال آدمو بد میکنه ...
اهوم این که من دیدم فک کردم مثل چینی ها بعد ۳۰ قسمت تازه اجازه میگیرن دست همو بگیرن هست بخدا😂😂😂پشمام ریخت ۱۰ دقیقه اول یه صحنه که نه طولانی بود دیگ هعی دیگ ندیدم امریکایی چینی و کره ای بیشتر تو حس میرم من
ای آن که دوست دارمت اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊