2777
2789
عنوان

یه سریال چینی معرفی کنید که

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 55 پست
وای منم دیدم اونووودختره خوانندسسسس بعد یه فیلم جدید با جی چانگ ووک داره که کاپل فیلمشونن😭

واااای خداا دوباره ذوق ولی کلی بخوام بگم دختره زیادی به جی چانگ ووک نمیاد از لحاظ ظاهری کاش سوزی با جی چانگ ووک هم بازی میشد احساس میکنم ترکیب بهتری میشدن بیشتر به هم میان

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

واااای خداا دوباره ذوق ولی کلی بخوام بگم دختره زیادی به جی چانگ ووک نمیاد از لحاظ ظاهری کاش سوزی با ...

وای نهه خیلی بهم میااان

ولی با هاجون بیشتر به هم میان😍😂😂

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تجربی نیارم مجبورم چون فقط نظری علاقه دارم 😂❤️‍🩹یطوری میگی انگار الان زندم

حجمش زیاده یه درس تاریخ ۳۰ تا صفحه داره کامل مطلب نوشته حوصله میخواد خیلی حفظیاتش بشدت زیاد هست

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

وای نهه خیلی بهم میااانولی با هاجون بیشتر به هم میان😍😂😂

اون که اره 😂😂تو بدترین شیطان هم از دختر خوشش اومد هاا نقشش رو میگم ولی خب دیگ اهمیت نداد فقط کمکش کرد که فرار کنه

بنظرم رشته ای که سخت نباشه آیندشم مثل خودشه 😂💔

اهوم موفق باشی انشااله هر کدوم دوست داری بری اره کلا وضع همه همینه😂😂

اون که اره 😂😂تو بدترین شیطان هم از دختر خوشش اومد هاا نقشش رو میگم ولی خب دیگ اهمیت نداد فقط کمکش ...

اتفاقا این جوز ک من از اون سریال فهمیدم

زن خود ووکی به هاجون هنوز علاقه داشت از دبیرستانش

از اون ور رابطه برادرانش و رفاقتش با ووکی داشت شکل میگرفت ک کوشته شد😭😂

بعد ووکی یه علاقه خیلی ریز به همون دختره پیدا کرد مث اتیش زیر خاکستر

تینکه اخر فیلم هاجون فهمیدم بهش دو طرفه خیانت شد خیلی بد بود عاح

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

اتفاقا این جوز ک من از اون سریال فهمیدمزن خود ووکی به هاجون هنوز علاقه داشت از دبیرستانشاز اون ور را ...

اره دقیقااا منم فهمیدم اون دختره به هاجون علاقه داشت حتی قضیه گردنبند و عذاب وجدانش اره ووکی هم یکم به دختره علاقه پیدا کرد برای همین اخرش بهش کمک کرد بره واای اره اخرش خودشو کشت دیگ خیلی بد بود اون ووکی هم از زنش جدا شد که منطقی بود بعد این همه قضیا دیگ حسی به هم نداشتند اصلا

اره دقیقااا منم فهمیدم اون دختره به هاجون علاقه داشت حتی قضیه گردنبند و عذاب وجدانش اره ووکی هم یکم ...

نه هاجون خودشو نکشت

میخواست خودکشی کنه ولی ووکی بهش شلیک کرد که حداقل دختره عذاب وجدان نداشته باشه

شخصیت ووکی توی این سریال خیلی بهش سخت گذشت🥹

نه هاجون خودشو نکشتمیخواست خودکشی کنه ولی ووکی بهش شلیک کرد که حداقل دختره عذاب وجدان نداشته باشهشخص ...

مطعنی فک کنم خودشو کشت ها اخه دیدم شلیک کرد به خودش بعد ووکی تعجب کرد ناراحت شد اره خیلی 

مطعنی فک کنم خودشو کشت ها اخه دیدم شلیک کرد به خودش بعد ووکی تعجب کرد ناراحت شد اره خیلی

نه عشقم نگا کن با دقت دوباره تیکه اخرشو

ووکی شلیک میکنه🫠🫠

و تیر به شکمش تقریبا میخوره