2777
2789

برنامه نویسی شامل کد نویسی و توی حیطه های مختلف میتونین مشغول به کار بشین (مهندسی کامپیوتر(سخت افزار یا نرم افزار,تحلیلگر برنامه،توسعه دهنده نرم افرار و،،،) البته با توجه به زبان برنامه نویسی که بلدین و اسکریپت نویسی

که خود برنامه نویسی چند گرایش بک اند،فرانت اند و فول استک و،، داره

و اینکه میگین چت میکنه احتمالا تو بخش پشتییانی سایت هست

در آمد هم بسیار بالا 

کسی که برای التیام درد انسان ها تلاش میکند مهربان است ولی کسی که برای التیام درد حیوانات دل میسوزاند مهربان ترین مهربانان است  و من اعتقاد دارم که هنگام مرگم صد ها حیوان برای آرامش روحم دست به دامان خداوند میشوند
برنامه نویسی شامل کد نویسی و توی حیطه های مختلف میتونین مشغول به کار بشین (مهندسی کامپیوتر(سخت افزار ...

سلام اسکریپت نویسی دقیقا چیه من راجبش خیلی شنیدم مثلا با زبان پایتون هم میشه اسکریپت نوشت و اینکه چند نمونه میشه بگین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اسکریپت نویسی دقیقا چیه من راجبش خیلی شنیدم مثلا با زبان پایتون هم میشه اسکریپت نوشت و اینکه چن ...

اسکریپت نویسی زبان های مختلفی داره که با برنتمه نویسی فرق میکنه

در واقع یک سری برنامه های کوچیکن که برای انجام یه کاری نوشته میشن و از اونا میشه برای جلوگیری از کارهای تکراری استفاده کرد

در واقع یه جورایی از پیش تعریف شدن

کسی که برای التیام درد انسان ها تلاش میکند مهربان است ولی کسی که برای التیام درد حیوانات دل میسوزاند مهربان ترین مهربانان است  و من اعتقاد دارم که هنگام مرگم صد ها حیوان برای آرامش روحم دست به دامان خداوند میشوند
برنامه نویسی شامل کد نویسی و توی حیطه های مختلف میتونین مشغول به کار بشین (مهندسی کامپیوتر(سخت افزار ...

فرانت اند و بک اند گرایش های برنامه نویسی نیست اونا گرایش توسعه ی وب هست که خود توسعه وب فقط یک گرایش از برنامه نویسیه

برنامه نویسی به گرایش هایی مثل گرایش های زیر تقسیم بندی میشه

برنامه نویسی وب

هوش مصنوعی

بازیسازی

برنامه نویسی اپ موبایل و ...

برنامه نویس وب هستم . آیدی تلگرام برای سوال یا سفارش برنامه نویسی : @gutyuvasi

فرانت اند و بک اند گرایش های برنامه نویسی نیست اونا گرایش توسعه ی وب هست که خود توسعه وب فقط یک گرای ...

منظورم از گرایش برنامه نویسی اینه که هر فرد برنامه نویس میتونه تو یک حیطه از اون مشغول بشه برای توسعه وپ

منظورم از گرایش برنامه نویسی اینه که هر فرد برنامه نویس میتونه تو یک حیطه از اون مشغول بشه برای توسع ...

وب

اسکریپت نویسی زبان های مختلفی داره که با برنتمه نویسی فرق میکنهدر واقع یک سری برنامه های کوچیکن که ب ...

اسکریپت نویسی هم با برنامه نویسی فرقی نداره

زبان های اسکریپت نویسی همون زبان های برنامه نویسی هستند که قابلیت اسکریپت نویسی دارن مثل جاوااسکریپت ، پایتون ، پی اچ پی و ...

چه اصراریه اطلاعات غلط بدیم یا از نت سرچ کنیم اینجا بنویسیم وقتی تجربه شخصی نداریم؟

برنامه نویس وب هستم . آیدی تلگرام برای سوال یا سفارش برنامه نویسی : @gutyuvasi

اسکریپت نویسی هم با برنامه نویسی فرقی ندارهزبان های اسکریپت نویسی همون زبان های برنامه نویسی هستند ک ...

رشته دبیرستانم کامپیوتر بود و تمام اطلاعاتی که میدم از روی اطلاعاتی که توی کتاب ها نوشته شده بود !!

و اینکه الان توی زمینه برنامه نویسی فعالیت ندارم اما در زمینه ادیت و طراحی گرافیک فعالیت دارم

چه اصراریه بیخودی حرف بزنیم وقتی چیزیو نمیدونیم؟

اسکریپت نویسی هم با برنامه نویسی فرقی ندارهزبان های اسکریپت نویسی همون زبان های برنامه نویسی هستند ک ...

هر چیزی که گفتم از روی تک تک خطایی بود که جزوه داده بودن بهمون