2777
2789
خودت چه رشته ای داری مگه؟

پشت کنکورم هنوز ..

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امضا به این قشنگی ندیده بودم

ممنونم لطف دارید چشمات زیباست

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

چقده حقوقت الان

بستگی داره پروژه چی بگیرم 

مثلا طراحی سایت 

سایتای مختلف میبینی یه سایت با توجه ب حجمش ۷ تومنه یه پروژه کوچیکه ۳ تومن میشه یه سایت با طراحی بیشتر ۱۰ تومن 

وقتی برنامه نویسی یاد بگیری با توجه ب پروژه ای ک میگیری درامد داری 

اینجوری نیس ک بگی من ثابت مثلا ۴۰ تومن درمیارم 

مگه اینکه توی شرکت باشی ک حقوق ثایت ماهانه بدن 

بستگی داره پروژه چی بگیرم مثلا طراحی سایت سایتای مختلف میبینی یه سایت با توجه ب حجمش ۷ تومنه یه پروژ ...

تو که برنامه نویسی چه رشته دبیرستانیت باید خوب باشه که ببینی استعدادشو داری یا نه

بستگی داره پروژه چی بگیرم مثلا طراحی سایت سایتای مختلف میبینی یه سایت با توجه ب حجمش ۷ تومنه یه پروژ ...

میشه بگید به چه زبان‌هایی برنانه نویسی میکنید؟

البته اگر دوست دارید بگید

مم ارشد ای تی دارم

ریاضی درس میدم

ولی دلم میخاد کنارش طراحی سایت کنم یا برنامه نویسی

بنطر شما وقت بزارم رو وردپرس و المنتور و‌‌‌... نتیجه خوبی میگیرم ؟

والا الان هیچ سایتی رو با 7 تومن برنامه نویسی نمیکنند احتمالا منظور شما از طراحی سایت نصب یه وردپرسه و قالب وردپرسیه

یه سایت اختصاصی نسبت به امکانات و ابزارهایی که نیاز داره حداقل 40 تومن تا 300 میلیون تومن هزینه ی برنامه نویسیش هست.

من برنامه نویس وب با php و فرانت وب با react و css هستم

برنامه نویس وب هستم . آیدی تلگرام برای سوال یا سفارش برنامه نویسی : @gutyuvasi

والا الان هیچ سایتی رو با 7 تومن برنامه نویسی نمیکنند احتمالا منظور شما از طراحی سایت نصب یه وردپرسه و قالب وردپرسیه

یه سایت اختصاصی نسبت به امکانات و ابزارهایی که نیاز داره حداقل 40 تومن تا 300 میلیون تومن هزینه ی برنامه نویسیش هست.

2810