2777
2789
چه مارکی؟ برای جای جوش و منافذ هم خوبه؟

منم صورتم‌اصلا جای جوش نداره فقط منافذ گونه و بینیم درشت شده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
منم صورتم‌اصلا جای جوش نداره فقط منافذ گونه و بینیم درشت شده

من دو سه تا جای جوش دارم و منافذ خیلی کم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چه مارکی؟ برای جای جوش و منافذ هم خوبه؟

همه چی عالیه بیا تاپیک اخرمو بخون راجبش نوشتم 

بیتروی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

آره

خیلی عالی شد 

ببین ی دکتر پوست خفننن هست به اسم محمود فرشچیان اصن رو دستش جایی ندیدم از اهواز و بانه ام میان همدان پیش دکتر فرشچیان 

فقط خیلی سخت میشه نوبت گرفت اگه میخوای نوبت بگیری تماس تلفنی نوبت نمی‌ده ایام هفته قبل ساعت تقریبا ۱ و پنجاه دقیقه ظهر این حدودا برو دم مطب دکتر اونجا ی برگه هست اسم مینویسن واسه همون روز ولی خب یکم معطلی داره اگه اینطور نخواستی میتونی از شنبه تا پنج شنبه بری مطب وقت بگیری 

من دیروز که اونجا بودم واسه ۱۸ آذر نوبت میداد احتمالا واسه شما دیرترم بشه

اگرم نخواستی اگه ی آشنا داری بهشون بگو برن برات نوبت بگیرن 

ولی اگه بری پیششون توی ویزیت اول بعد یک یا دوماه قشنگ تاثیرش میبینی 

من خودم دوسال انواع روتین پوستی انواع دکترا همه کارا انجام دادم و رفتم ولی هیچ نتیجه ای نداشت برام 

کرم ضد لکش برای لک خوبه یا فرقی نداره ضدجوشش

فقط نیاسنامید یاهمون قابض کننده منافذ بیتروی 

بزن گوگل میاد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بعد چن روز تاثیرشو ادم میبینه

دوهفته کاملا صف میشه صورت 

ولی همون اولین استفاده مبهوت میشی از نتیجه 

2810